Paneelgordijnen

paneelgordijnen-sfeer-3

Screens van SunGo Zonwering

SunGo Zonwering & Montage heeft een breed assortiment raamdecoratie voor u klaarstaan. Hier kunt u vrijuit oriënteren om uiteindelijk tot een passende keuze te komen om de personalisatie van uw interieur een nieuwe wending te geven.

Heeft u grote ramen of raampartijen? In dat geval kunnen paneelgordijnen een interessante optie voor u zijn. Een andere aantrekkelijke eigenschap van paneelgordijnen is het feit dat ze multifunctioneel zijn. Ze zijn gemakkelijk te bedienen en geven veel sfeer aan uw interieur.

Paneelgordijnen in de praktijk

Een paneelgordijn is geschikt voor vrijwel elk type raam, omdat een paneelgordijn niet aan het raamkozijn maar aan het plafond wordt opgehangen. Daarom kunt u een paneelgordijn ook gebruiken als u een boog-, trapeze- of toograam hebt. Paneelgordijnen worden vooral gebruikt als zonwering, maar ze hebben ook andere functies.

Een andere manier waarop u een paneelgordijn kunt inzetten is in de vorm van een scheidingswand. Met een paneelgordijn kunt u een ruimte indelen geheel naar uw eigen smaak. Met het paneelgordijn dicht heeft u twee aparte ruimtes, met het paneelgordijnen open heeft u één grote ruimte.

Omdat paneelgordijnen bestaan uit verticale stroken zullen ze ervoor zorgen dat uw kamer hoger lijkt. Dit zorgt er ook voor dat een kamer er ruimer uit ziet.

paneelgordijnen-sfeer-2
Sungo-algemeen-sfeer

Verschillende soorten paneelgordijnen

Bij SunGo Zonwering & Montage zijn paneelgordijnen vertegenwoordigd door het merk Hansa. Hansa is een merk dat bekend staat om het maken van producten met een hoge kwaliteit, maar tegen een zacht prijsje. Hansa paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. U kunt kiezen voor één paneelgordijn met verschillende kleuren lamellen. Er is ook een optie om kleurcombinatie per lamel te kiezen met baleinen. Wij leveren onze paneelgordijnen standaard met een stangbediening. Optioneel leveren wij ook een hand, koord of ketting bediening.

Onze service

Bij SunGo installeren we zelf onze producten. Dankzij onze tienjarige ervaring kunnen wij u nuttig advies geven over zonwering. Wij kunnen u ook helpen met de reparatie van uw paneelgordijn of andere zonwering.

Indien u vragen hebt over ons zonwering assortiment, kunt u ons te allen tijde contacteren via de contact pagina. Onze ervaren experts zullen u graag te woord staan, zodat u een adequate keuze kunt maken.

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

Aluminium-jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Door het plaatsen van aluminium jaloezieën in uw woning of kantoorpand, kiest u voor zeer functionele en stijlvolle zonwering.
Lees meer
rolgordijnen

Rolgordijnen

Met rolgordijnen kunt u uw interieur snel en gemakkelijk een persoonlijke touch geven.
Lees meer
duo-rolgordijnen

Duo-rolgordijnen

Een rolgordijn is een gordijn dat om een buis van hout, metaal of kunststof gerold is. De buis is aan de bovenkant van het venster opgehangen.
Lees meer
shutters

Shutters

Een schutter is een binnenpaneel met verticale banen (lamellen) van hout of kunststof. Shutters hebben een luxe en eigentijdse uitstraling.
Lees meer