Duo-rolgordijnen

duo-rolgordijnen-sfeer

Wat is een duo-rolgordijn?

Een rolgordijn is een gordijn dat om een buis van hout, metaal of kunststof gerold is. De buis is aan de bovenkant van het venster opgehangen. Een duo-gordijn wordt aan de binnenkant van het raam gemonteerd. Uw raam kan gemakkelijk verduisterd worden door aan een koord of ketting te trekken dat aan het rolgordijn vastzit. Een duo-rolgordijn heeft afwisselend banen van lichtdoorlatende en banen van ondoorzichtige stof. Met een ketting kunt u de verschillende banen langs elkaar heen schuiven en zelf bepalen hoeveel licht u toelaat.

Duo-rolgordijnen: de functies

Een van de functies van duo-rolgordijnen is de bescherming van uw privacy. Als u ervoor kiest om de donkerste banen op elkaar aan te laten sluiten dan kan niemand naar binnen kijken. Ook als u ervoor kiest om het rolgordijn lichtdoorlatend te laten zijn, kunt u nog steeds genieten van uw privacy. De lichtdoorlatende banen zijn namelijk niet transparant. U hebt wel voordeel van het prachtige licht in huis, maar tegelijk is uw privacy gegarandeerd.

Een andere functie van rolgordijnen is zonwering. Met een duo-rolgordijn kunt u kiezen uit drie verschillende opties: totale verduistering (de donkere banen), geringe licht inval (de lichte banen) of om het licht volledig door te laten en vrij uitzicht te hebben (het rolgordijn opgerold).

duo-rolgordijnen-sfeer-2
Sungo-algemeen-sfeer

Duo-rolgordijnen: het merk

Bij SunGo worden duo-rolgordijnen vertegenwoordigd door het merk Hansa. Hansa produceert duo-rolgordijnen van hoge kwaliteit. De rolgordijnen zijn gefabriceerd van hoogwaardige materialen. Dit betekent dat de duo-rolgordijnen van Hansa lang meegaan. Desondanks zijn de rolgordijnen van Hansa in verhouding zeer voordelig. Hansa levert u een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Duo-rolgordijnen: de stijl

Een duo-rolgordijn is geschikt voor talloze interieurstijlen. Ze zijn te koop in veel verschillende kleuren. U kunt daarmee zelf de sfeer bepalen die u in huis haalt. Er zijn ook verschillende maten verkrijgbaar. Duo-rolgordijnen zijn voor vrijwel elk type raam geschikt.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of vraag een vrijblijvende offerte aan voor duo-rolgordijnen.

Aluminium-jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Door het plaatsen van aluminium jaloezieën in uw woning of kantoorpand, kiest u voor zeer functionele en stijlvolle zonwering.
Lees meer
rolgordijnen

Rolgordijnen

Met rolgordijnen kunt u uw interieur snel en gemakkelijk een persoonlijke touch geven.
Lees meer
shutters

Shutters

Een schutter is een binnenpaneel met verticale banen (lamellen) van hout of kunststof. Shutters hebben een luxe en eigentijdse uitstraling.
Lees meer