Aluminium jaloezieën

aluminium-jaloezien-sfeer

De voordelen van aluminium jaloezieën

Door middel van de tuimelstaaf of het tuimelkoord kunt u heel nauwkeurig de lamellen kantelen. Hierdoor geven aluminium jaloezieën u privacy naar wens en te allen tijde licht doorlaten in meer of mindere mate. Hierdoor hoeft er minder te worden gewerkt met kunstlicht en bespaart u energie.

Daarnaast hebben horizontale aluminium jaloezieën van alle binnen-raambekledingsproducten de beste warmtewerende eigenschappen. Dit zorgt in de zomer voor besparing op airconditioningskosten.
Het schoonmaken van aluminium jaloezieën is ook gemakkelijk door een plumeau of stofdoek eroverheen te halen wanneer ze gesloten zijn.
Hierna kunt u met een doek, heet water en allesreiniger de lamellen één voor één schoonmaken.

U zult zien dat ze weer zullen blinken en dat het weinig tijd kost. Door de kleur aan te passen aan de rest van uw interieur zullen uw aluminium jaloezieën een echte modieuze en stijlvolle toevoeging zijn aan uw woning.

Aluminium jaloezieën en keuzemogelijkheden

Deze jaloezieën bestaan uit horizontale aluminium lamellen, die geplaatst kunnen worden op of tussen het raamkozijn, tegen de muur of tegen het plafond.
De aluminium jaloezieën zijn in heel veel verschillende maten te verkrijgen en geheel op maat gemaakt.
De breedte van de lamellen kunt u ook zelf uitkiezen, net zoals de kleur.
Dan kunt u ook kiezen uit een ladderband of ladderkoord. Dit specifieke onderdeel wordt aangepast aan de kleur van de lamellen.
Afhankelijk van de grootte worden de aluminium jaloezieën uitgevoerd met een tuimelstaaf of tuimelkoord, inclusief koordgewicht. Hiermee kunt u de jaloezieën naar wens kantelen.
Bij sommige varianten is zelfs elektrische bediening mogelijk.

aluminium-jaloezien-sfeer-4
Sungo-algemeen-sfeer

SunGo’s aluminium jaloezieën: stijlvol en effectief!

Aluminium jaloezieën zijn niet alleen uitstekende warmte- en zonwering, het is ook een stijlvolle tevoeging aan uw interieur die gemakkelijk schoon te houden is.

Bij SunGo Zonwering & Montage kunt u, naast andere opties uit ons enorme assortiment, dus ook terecht voor aluminium jaloezieën. Wij leveren alleen topkwaliteit en mocht er, om welke reden dan ook, een schade optreden, dan komen wij bij u langs voor reparatie en onderhoud.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons. Op onze website kunt u altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

shutters

Shutters

Een schutter is een binnenpaneel met verticale banen (lamellen) van hout of kunststof. Shutters hebben een luxe en eigentijdse uitstraling.
Lees meer
rolgordijnen

Rolgordijnen

Met rolgordijnen kunt u uw interieur snel en gemakkelijk een persoonlijke touch geven.
Lees meer
duo-rolgordijnen

Duo-rolgordijnen

Een rolgordijn is een gordijn dat om een buis van hout, metaal of kunststof gerold is. De buis is aan de bovenkant van het venster opgehangen.
Lees meer