Raamdecoratie Nieuwegein

SunGo biedt hulp aan in onder andere raamdecoratie Nieuwegein. Niet alleen kan raamdecoratie Nieuwegein uw privacy schaden, maar ook het zonlicht tegenhouden. Ook bepaalt u met uw raamdecoratie de sfeer in uw woonomgeving. Raamdecoratie Nieuwegein is er bij ons in verschillende soorten en maten. Er kan een grote onderscheid worden gemaakt tussen gordijnen en jaloezieën.

 

Raamdecoratie Nieuwegein: jaloezieën

Waar bestaan jaloezieën uit? Jaloezieën bestaan uit horizontale of verticale stroken. Er bestaan verschillende merken jaloezieën maar wie de meeste wel kennen is de luxaflex. Deze term wordt meestal gebruikt in plaats van jaloezieën. De jaloezieën worden aan de binnenkant van uw raamkozijn opgehangen. De jaloezieën kunt u bedienen door middel van een ketting die naast de jaloezieën hangt. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel zonlicht u in uw huis wilt hebben. Jaloezieën kunnen ook als raamdecoratie worden gebruikt, als u dit wilt doen heeft u veel keuzemogelijkheden in maten, kleuren en materialen. In ons assortiment kunt u kijken voor raamdecoratie Nieuwegein.

Raamdecoratie Nieuwegein: gordijnen

Bij raamdecoratie Nieuwegein heeft u bij ons een grote keuze. Er zijn zo veel soorten gordijnsoorten en de bedieningen daarvan. Zo heb je een gewoon gordijn, deze wordt aan een roede gehangen, zo kun je de gordijnen opzijschuiven zodat er licht binnenkomt. Een rolgordijn moet u oprollen en afrollen, deze gordijn wordt bedient met een ketting, veersysteem of zelfs elektrisch. Ook zijn er nog de lamelgordijnen, deze bestaan uit horizontale stroken van doek die uw raam volledig bedekken. Gemonteerd aan een bovenrail kunt u uw lamelgordijnen met een stang, met de hand of door middel van een koord bedienen. Een variant van de lamelgordijn is het zogenaamde paneelgordijn. Deze werkt in principe hetzelfde als de lamelgordijn, alleen zijn de stroken iets breder. Een vouwgordijn is bevestigd aan een horizontale stang. Aan uw gordijn zitten latjes, waardoor het gordijn op een mooi uitziende wijze naar boven wordt opgevouwen wanneer u deze ophaalt. Dan hebben we nog de plisségordijn, dit is een doek van ruim formaat. Deze gordijnen worden in horizontale plooien opgetrokken en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Als slot is er het DUETTE® gordijn. Deze gordijn lijkt veel op de plisségordijn alleen zijn deze uit dubbele stof gefabriceerd.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik