Over ons

Ook als u wat langer bekend bent met zonwering in Nederland, is de kans groot dat u nog niet bekend bent met de naam SunGo Zonwering. Dit is volkomen begrijpelijk en in principe geen probleem. Daarom zullen wij hier de tijd nemen om onszelf even aan u voor te stellen.

Wat is SunGo?

SunGo zonwering is, zoals u waarschijnlijk al heeft kunnen raden, een bedrijf dat zich specialiseert in zonwering. Wij zijn gevestigd te Lopik.

Wat maakt SunGo zo uniek?

Er zijn meerdere dingen die ons onderscheiden van onze concurrenten. Het belangrijkste verschil zit in onze werkwijze: in tegenstelling tot de meeste andere zonweringsbedrijven zijn wij vooral actief op het internet. Zo hebben wij bijvoorbeeld geen showroom.

Wat kan ik allemaal bij SunGo kopen?

U kunt bij SunGo zonwering kopen in allerlei soorten en maten. Zo hebben wij onder andere zonneschermenterrasoverkappingenrolluikengordijnengaragedeurenhorren, lamellen en nog veel meer. Daarnaast verkopen we ook enkele producten die niet met zonwering te maken hebben, zoals jacuzzi’s. Wij nodigen u uit om ons assortiment te bekijken voor meer informatie over onze waren.

Waarom moet ik voor SunGo kiezen?

Zoals hierboven vermeld staat, heeft SunGo zonwering geen showroom. Daarnaast hebben wij ook geen reclamespotjes, campagnes, billboards of dergelijke zaken. Omdat wij zo kleinschalig te werk gaan en vooral via het internet opereren, kunnen wij lagere prijzen vragen voor onze producten dan de concurrentie. In andere woorden, bij ons betaalt u alleen voor uw aankoop en niet voor onze reclame.

Kan SunGo mij meer bieden dan alleen goedkope zonwering?

SunGo zonwering heeft niet alleen lage prijzen, maar ook een uitstekende service. Zo bezorgen wij al uw aankopen bij u thuis en zullen wij, als u dat van ons verlangt, alles professioneel laten monteren. Onze service eindigt echter niet zodra de aankoop compleet is: ook na aankoop kunt u op ons rekenen voor vervanging, onderhoud en reparatie. Zelfs als uw zonwering van een ander adres komt, maar de oorspronkelijke verkoper weigert u verder te helpen, kan SunGo mogelijk iets voor u betekenen. We raden u aan in dat geval contact met ons op te nemen, dan kunnen we samen op zoek naar een passende oplossing.

Kan ik gebruik maken van de producten en diensten van SunGo?

SunGo zonwering is actief in Lopik en omgeving. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de pagina over het bereik van onze diensten.

Wij hopen onszelf hiermee voldoende aan ons te hebben voorgesteld. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons assortiment bekijken of contact met ons opnemen.