Oprolbaar zonnescherm

Een laagstaande zon, wie kent dat probleem nou niet? Vooral automobilisten hebben er veel last van op de weg, maar ook thuis of op kantoor kan het een hinder zijn. Niemand wil immers dat de zon direct in zijn of haar ogen schijnt, zeker niet thuis of op het werk. Bovendien kan directe inval van zonlicht ervoor zorgen dat uw kamer of kantoor flink opwarmt. Dit kan niet alleen heel hinderlijk worden, maar uw productiviteit ook nog sterk verlagen. Het kan daarom een goed idee zijn om te investeren in een zonnescherm, in het bijzonder een oprolbaar zonnescherm.

 

Voordelen van een oprolbaar zonnescherm

Een oprolbaar zonnescherm heeft alle voordelen van een regulier zonnescherm. Het dempt of blokkeert zonlicht. Hierdoor is de lichtinval minder fel en zal uw huis minder snel ongewenst opwarmen. Daarnaast heeft een oprolbaar zonnescherm ook een paar unieke voordelen. U kunt bijvoorbeeld wel door het doek naar buiten kijken, waardoor zonwering niet per se betekent dat u geen uitzicht naar buiten heeft. Van buiten naar binnen kijken gaat echter wel moeilijker, waardoor een oprolbaar zonnescherm ook kan werken om inkijk tegen te gaan. Ten slotte is er het vanzelfsprekende voordeel: ten opzichte van bijvoorbeeld een uitvalscherm is een oprolbaar zonnescherm erg ruimtebesparend.

Oprolbaar zonnescherm kopen bij SunGo

U kunt uiteraard een oprolbaar zonnescherm kopen bij SunGo. U krijgt bij ons hoge kwaliteit voor een lage prijs. Wij kunnen namelijk onze prijzen laag houden doordat wij sterk bezuinigen op advertentiekosten. Wij zijn namelijk vooral actief op internet en kunnen daardoor besparen op een showroom of overbodige reclamecampagnes. Bij ons betaalt u voor wat u koopt, niet meer en niet minder.

Daarnaast bieden we u bij SunGo ook een uitstekende service. Op uw verzoek kunnen wij een door u besteld oprolbaar zonnescherm bij u thuis bezorgen en monteren. In het geval van schade zorgen wij voor onderhoud, reparatie en in het ergste geval vervanging. U krijgt hoe dan ook een oprolbaar zonnescherm waar u tevreden mee bent.

Bent u overtuigd van de vele voordelen van een oprolbaar zonnescherm van SunGo? Dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik