Moderne terrasschermen


Moderne terrasschermen

Wanneer u op zoek bent naar moderne terrasschermen zult u vaak het knikarmzonnescherm tegenkomen. Dit komt doordat het knikarmscherm een frisse en nieuwe look uitstraalt. Terrasschermen hebben een grotere uitval dan normale zonneschermen. Dit betekent dat ze verder van de muur uitsteken, en hierdoor een groter gebied maken van schaduw. Door deze grote uitval zal het meeste deel van uw terras worden overdekt. Zo heeft u de mogelijkheid om lekker comfortabel in de schaduw te zitten, of gewoon languit in uw stoel kunt liggen.Ook wanneer de middagen aardig warm zijn, kunt u nog steeds genieten van de verkoelende schaduw onder uw moderne terrasschermen.

Moderne terrasschermen: eenvoudig te gebruiken en onderhouden

Wanneer u van plan bent een moderne terrasschermen te bestellen bij SunGo Zonwering & Montage kunt u rekenen op de beste service! Zo stellen onze professionals uw terrasschermen  precies op maat bij u thuis aan.Onze collectie bestaat uit topmerken met een garant voor uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.Zo hebben wij bijvoorbeeld het topmerk Estate tot onze beschikking.Ook de doeken die we voor onze moderne terrasschermen gebruiken zijn weerbestendig en van de beste kwaliteit.Het Duitse merk Swela heeft in de zeilindustrie ervaring opgedaan met het produceren van robuuste doeken. Deze gaan jaren mee en zijn eenvoudig schoon te maken.Wanneer u de doeken met een tuinslang schoonsspuit, is dit meestal al voldoende voor weer een moderne en frisse uitstraling. Wanneer dit toch niet alle oneffenheden wegwerkt, kan een spons de oplossing zijn.De doeken houden bijna alle UV-stralen tegen, dus bieden ook een uitstekende bescherming tegen de zon. De moderne terrasschermen zijn leverbaar in allerlei verschillende soorten kleuren. Zo kunt u het doek kiezen welke naar u zint.

Moderne terrasschermen: de bediening

Door de jaren heen is de bediening van terrasschermen flink verandert. Nu kunt u het scherm niet alleen bedienen door middel van een koord of een stang, maar ook door elektriciteit. De bediening is al even eenvoudig, met ruime keuzemogelijkheden. Wanneer u het scherm wilt bedienen door de hand, kan dit altijd nog. Maar tegenwoordig is de moderne versie toch steeds populairder. Wanneer u kiest voor de elektrische bediening, krijgt u een afstandsbediening, wandelschakelaar of een andere bediening bij uw terrasscherm.