Markiezen Woerden


Woont u in Woerden of omgeving en u zoekt markiezen, dan bent u op het goede adres beland. SunGo Zonwering & Montage kan u voorzien van excellente zonwering, waaronder uw markiezen Woerden.

Markiezen Woerden: de functies

De Europese markiezen bestaan ruim 150 jaar, het is een van de oudste vormen van zonwering, maar nog altijd zeer geliefd. Dankzij de mooie vormgeving van markiezen, zien ze er niet alleen maar mooi uit, het maakt ze ook erg doeltreffend als zonwering. Markiezen Woerden geven niet uitsluitend bescherming tegen direct zonlicht, maar ook tegen zij-invallende zonnestralen. Op deze manier bent u optimaal beschermd tegen ultraviolette straling. Onze markiezen Woerden zijn daarnaast ook windbestendig en beschermen u tegen regen en warmte.

De constructie van onze markiezen Woerden

Onze markiezen Woerden zijn hebben een constructie van vier aluminium of houten raamwerken. Met beugels wordt het raamwerk aan uw gevel gehangen. De verticale en horizontale planken beschermen het doek van de kap tegen vuil en vocht. De breedte en hoogte van een markies hangt af van de afmetingen van het raamkozijn.

Markiezen Woerden: de soorten

– Het standaardmodel:

Het standaardmodel is de meest verkochte markies, met vele toepassingen. De hoogte van de markies is gelijk aan de uitval en is vooral geschikt voor gevels, waarbij u geen vrije doorloop wenst onder uw markiezen Woerden.

– Het petmodel:

Het petmodel zakt minder ver naar beneden, waardoor u eenvoudig onder uw markies kunt lopen. Met dit model heeft u tevens meer uitzicht dan met een standaardmodel.

– Het klapmodel:

Het klapmodel komt verder van het raam af te staan, door de lengte van de onderlat. Daarom is dit model goed geschikt om boven openslaande deuren en ramen gemonteerd te worden.

Markiezen Woerden: vervanging van het doek

U kunt altijd rekenen op de service van SunGo Zonwering & Montage. Mocht er, ondanks de hoogstaande kwaliteit van onze Swela doeken, iets gebeuren, komen wij het voor u in orde maken.

Markiezen Woerden: welke sfeer?

De markiezen uit ons assortiment hebben een klassieke uitstraling en bepalen de sfeer in veel pittoreske dorpjes, maar ook steden. SunGo levert markiezen Woerden van het kwaliteitsmerk Estate, waar u nauwelijks onderhoud aan zult hebben.

Het Swela doek is in diverse kleuren leverbaar, waardoor u de markiezen Woerden optimaal kunt aanpassen aan uw persoonlijke stijl. Ook kunt u kiezen tussen de klassieke koordbediening of een geautomatiseerde elektrische bediening.

Neem contact op met SunGo Zonwering & Montage voor meer informatie en deskundig advies of vraag vrijblijvend een offerte aan.