Markiezen Utrecht


Markiezen in Utrecht: al 150 jaar een mooie traditie. Het is een van de oudste vormen van zonwering, die op een prachtige manier bijdraagt aan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. De zonwering is vandaag de dag ook nog altijd populair, waarbij u de keuze heeft uit drie varianten:

  • Het standaardmodel
    Dit model komt het meest voor en is het meest breed toepasbaar. De hoogte van de markies is gelijk aan de uitval. Goed geschikt voor gevels waarbij u niet onder de markies door hoeft te kunnen lopen.
  • Het petmodel
    Een model dat wat minder ver naar beneden komt, om er gemakkelijk onderdoor te kunnen lopen en onder te kunnen schuilen. Bijkomend voordeel? U heeft meer uitzicht als de markiezen in Utrecht naar beneden zijn.
  • Het klapmodel
    Dit model heeft een grotere afstand tot het raam, vanwege de langere onderlat. Goed geschikt om boven openslaande deuren en ramen te plaatsen, zodat die nog gewoon open en dicht kunnen.

Markiezen Utrecht

Grijze markiezen in Utrecht

Benieuwd naar de mogelijke kleuren van markiezen in Utrecht? U kunt ze bijvoorbeeld laten uitvoeren in het grijs. Uiteraard zijn er ook andere kleuren beschikbaar en kunt u regelmatig gebruik maken van een aanbieding. De markies is daarmee uitstekend geschikt als een mooi zonnescherm.

Goedkope markiezen kopen

Goedkope markiezen kopen? U kunt online de markiezen bekijken en direct een offerte aanvragen. En bent u daarnaast benieuwd naar de andere vormen van zonwering? Bekijk dan ook het knikarm zonnescherm, de screens en bijvoorbeeld de buitenjaloezieën.
Zowel over de markiezen in Utrecht als de andere vormen van zonwering vertellen we u graag meer, neem daarvoor contact met ons op.