Markies zonwering

Een markies is een aanwinst voor iedere woning. Markies zonwering geeft uw huis of winkelpand meer karakter. Markiezen werken tevens uitstekend tegen de zon! Op uw terras kunt u heerlijk plaatsnemen onder uw markiezen. Ook in uw huis geniet u van de voordelen van een markies. Een markies is een vorm van diagonale zonwering. Hierdoor kunt u van optimale schaduw in uw huis genieten.

Markies zonwering: de markiezen van SunGo

Bij SunGo verkopen wij markiezen van het merk Estate. Het frame is van aluminium en volledig roestvrij. De kap van het markies is van grenenhout. De kap wordt maar liefst drie keer geschilderd. De verf vormt zo een goede beschermlaag van het hout. U kunt de RAL-kleur van de kap zelf bepalen. U kunt ook bepalen of u een markies zonwering wilt met handmatige of elektrische bediening. Een markies met elektrische bediening heeft een Somfy motor. Vooral voor een grote markies is een elektrische bediening erg handig.

 

Markies zonwering: de beschikbare modellen

SunGo levert de markiezen in drie verschillende modellen: het standaardmodel, het petmodel en het klapmodel. Een standaardmodel komt het meeste voor en is breed toepasbaar. Het petmodel heeft de vorm van een pet. Onder dit model kunt u rechtop onderdoor lopen. Als u een terras heeft, is het klapmodel heel handig. De uitvalbreedte van een klapmodel is groter, waardoor u meer schaduw op uw terras heeft.

Markies zonwering: het doek

De doeken van de markiezen zijn van het merk Swela. De doeken van Swela zijn heel eenvoudig schoon te maken en zijn bovendien weerbestendig. De doeken houden UV-straling tegen. Op een zonnige dag kunt u dus veilig onder uw markies zitten, zonder het risico te lopen dat u verbrandt. U kunt bij ons een keuze maken uit een breed scala aan kleuren. U kunt bovendien kiezen uit verschillende patronen. U kunt dus een doek kiezen dat volledig past bij de kleur van uw huis, horecagelegenheid of winkelpand.

Markies zonwering: repareren en monteren

De markiezen van SunGo gaan lang mee omdat ze hoogwaardig kwalitatieve materialen zijn geproduceerd. Helaas kan alles op een gegeven moment kapot gaan. De service van SunGo komt u tegemoet en repareert uw defecte zonwering. We helpen u ook graag als u uw markies niet bij ons gekocht heeft. Wij staan altijd voor u klaar.

Een markies is niet zo eenvoudig te monteren. Dat kan alleen een vakman doen. Gelukkig heeft SunGo experts in dienst, die zich als een vis in het water voelen, wanneer het op zonwering aankomt.

Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik