Luxaflex horren

Nu de nachten warmer worden hebben we graag meer ventilatie in huis. Soms is het ook wel prettig om s’nachts een raam open te hebben staan tegen de hitte. Om te voorkomen dat we de hele nacht geplaagd worden door zoemende en bijtende muggen of nachtmerries van exotische zwaargewicht spinnen is het plaatsen van een hor een goede oplossing. Luxaflex horren kunnen voor u ook de oplossing zijn. Tegenwoordig zijn er vele uitvoeringen beschikbaar, van voordelige tot zeer luxe modellen.

Luxaflex horren merknaam

Luxaflex is eigenlijk een merknaam dat door de volksmond omgetoverd is tot een productnaam. Maar eigenlijk is het aanbod zoveel breder dan alleen de naam alleen. Om het even makkelijk te houden blijven we nu even onder de naam Luxaflex.

 

Luxaflex horren meerdere modellen

Er zijn veel verschillende typen horren beschikbaar. Dat is wel zo prettig omdat er ook zo veel verschillende typen ramen en deuren bestaan. Een voorzethor is één van de meeste gebruikte toepassingen op ramen. Een schuifhor is echter ook een heel mooi systeem dat wanneer het niet nodig is mooi opgeborgen zit in de casette.

Voor deuren zijn er weer andere mogelijkheden. De klapdeur is de variant die we al lang kennen. Dit is ook een van de goedkopere modellen en is nog net zo functioneel als altijd. Maar ook hier biedt een schuifhor zijn voordelen, vooral op plaatsen waar een klapdeur te veel ruimte in neemt. Een zeer luxe uitvoering die we op dit moment veel zien is het plissé hor.

Luxaflex horren en haar bijzonderheden

De plissé hordeur heeft zich de afgelopen jaren bewezen haar duurzaamheid en bedieningsgemak. Toen de plissedeur 10 jaar geleden geïntroduceerd werd in Nederland had niemand verwacht dat er een hordeur bestond me zoveel perfecte eigenschappen. Een plissédeur staat nog steeds voor niet te evenaren kwaliteit.

Luxaflex horren goed toegankelijk

De onder geleider van de plissé hordeur is slechts 3 mm hoog. Daardoor blijft de deuropening voor bijvoorbeeld rolstoelen goed toegankelijk. Doordat de plissehordeur niet op spanning staat, maar functioneert door middel van een schakelmechanisme kan ze op iedere gewenste stand blijven staan. De plissehordeur van is daardoor ook eenvoudig te bedienen door kleine kinderen.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik