Luxaflex duettes


Directe inval van zonlicht kan erg naar zijn. Niet alleen kan het afleidend en irriterend werken, maar het kan er ook voor zorgen dat uw kamer of kantoor langzamerhand heel erg warm en benauwd wordt. Dit is uiteraard iets dat de meeste mensen graag willen voorkomen. Dit is een goede reden voor veel mensen om in zonwering te investeren. Er zijn verschillende soorten zonwering, maar wij willen graag uw aandacht vestigen op luxaflex duettes.

Voordelen van luxaflex duettes

Luxaflex duettes hebben, ten opzichte van andere soorten zonwering, meerdere voordelen. Allereerst zijn luxaflex duettes variabel instelbaar, waardoor u naar wens de zon- en lichtinval kunt reguleren. U hoeft dus niet meer te kiezen tussen complete duisternis of overweldigend licht, er zit nog een heel spectrum tussen. Daarnaast kunnen luxaflex duettes er ook voor zorgen dat het moeilijker wordt om naar binnen te kijken, zonder dat het significant moeilijker wordt om naar buiten te kijken.

Verder hebben luxaflex duettes ook een geluiddempende werking, handig als u in een drukke straat woont. Ten slotte kunnen ze ook isolerend werken, zodat u in de winter de verwarming minder hoog hoeft te zetten, en in de zomer minder intensief gebruik hoeft te maken van uw airconditioning. Er zijn dus genoeg redenen om luxaflex duettes aan te schaffen.

Luxaflex duettes bij SunGo

Uiteraard bevat het assortiment van SunGo ook luxaflex duettes. Bij ons kunt u ze voor een lage prijs krijgen, zonder dat u hoeft te bezuinigen op kwaliteit. Dit komt door het feit dat SunGo uniek is op de Nederlandse markt voor zonwering. Wij hebben namelijk geen reclamecampagnes en zelfs geen showroom: wij doen alles over het internet. Hierdoor besparen wij op veel kosten en kunnen wij u veel lagere prijzen bieden dan de concurrent.

Daarnaast kunt u ook rekenen op onze uitstekende service. Op uw verzoek kunnen wij uw luxaflex duettes bij u thuis bezorgen en professioneel monteren. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor onderhoud, vervanging en reparaties. De service van SunGo laat u dus nooit in de steek.

Heeft u interesse gekregen in onze luxaflex duettes of wilt u wat aan ons vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.