Lamellen Vleuten

Lamellen Vleuten

SunGo Zonwering & Montage is uw specialist in binnenzonwering en buitenzonwering. SunGo biedt u veel oplossingen binnenshuis aan, met producten als aluminium jaloezieën tot shutters. Bij SunGo bent u op de juiste locatie wanneer u zoekt naar de perfecte zonwering. Door de meeste mensen wordt er traditioneel gebruik gemaakt van gordijnen om het huis af te schermen. Maar steeds vaker worden er lamellen gebruikt in plaats van gordijnen. Dit komt doordat lamellen Vleuten een ideale oplossing voor u kan bieden als zonwering.

Lamellen Vleuten: wat zijn lamellen?

We kennen lamellen ook wel onder de term: jaloezieën. Deze jaloezieën bestaan uit horizontale of verticale stroken die aan de binnenkant van uw raamkozijn kunnen worden opgehangen. Aan de zijkant hangt vaak nog een koord waarmee u de stroken kunt bedienen. Zo worden de stroken gedraaid en kan u zelf de lichtinval regelen. Vaak zorgt de term ‘’luxaflex’’ voor verwarring, dit is in principe een handelsmerk van Hunter Douglas NV, maar tot de dag van vandaag wordt deze term meestal gebruikt als synoniem voor lamellen..

Lamellen Vleuten: de voordelen

We gaan de lamellen vergelijken met de traditionele gordijnen. In de eerste plaats zijn lamellen, wanneer u deze sluit, zo goed als lichtdicht. Wanneer u dit met de gordijnen wilt doen, kan deze nog veel licht binnenlaten. Ten tweede kunt u de lamellen zo bijstellen om een betreffende ruimte te creëren door het lichter of donkerder te maken. Bij gordijnen is dit niet mogelijk, zij kunnen alleen helemaal geopend of gesloten worden. En tot slot zijn de lamellen Vleuten veel makkelijker schoon te maken en te houden dan de traditionele gordijnen. Doordat de lamellen makkelijk te onderhouden zijn, zijn deze vooral populair bij grote bedrijven. Zij kunnen namelijk veel geld besparen wanneer we praten over de schoonmaakkosten. Allerlei redenen voor aanschaffen van lamellen Vleuten.

SunGo uw specialist in zonwering

Op de website van SunGo Zonwering & Montage kunt u rustig kijken naar de mogelijkheden in zonwering. U kunt gerust een kijkje nemen naar de binnenzonwerings producten die SunGo u aanbiedt. Dit is een slimme handeling wanneer u definitief van plan bent een product in huis te halen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik