Vouwdak systeem

Vouwdaksysteem-sfeer-klein

Vouwdak systeem

Een van de nieuwste trend op het gebied van zonwering is het vouwdak. Dit systeem is ideaal voor mensen die meer verwachten dan zonwering alleen. Het vouwdak is uitgevoerd met zware geïmpregneerde balken, een opvouwbaar zeildoek en een hemelwater afvoer. Met een vouwdak zonneweringssysteem kunt u alle kanten op. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Uw droomterras is dichterbij dan u denkt.

Een luxe vouwdak

Het vouwdak is een zeer luxe vorm van zonwering. Het is naast terrasoverkapping ook als andere vormen van overkapping te gebruiken. U kunt er bijvoorbeeld uw auto onder stallen, een poolhouse realiseren of een buitenkeuken plaatsen. SunGo wil haar klanten deze zonwering dan ook zeker niet ontnemen en biedt daarom ook dit geavanceerde systeem aan. Het vouwdak is meer dan een zonnescherm alleen. Naast haar strakke design en luxe uitstraling is het dak ook zeer functioneel.

De basis van het vouwdak bestaat uit zware balken. Het zeildoek wordt hieraan bevestigd en kan middels een rails automatisch bedient worden. Het vouwdak wordt dan, zoals de naam al zegt, opgevouwen. Het zeildoek is volledig waterdicht en brandveilig. Het materiaal van het doek is zeer stevig en vergt weinig tot geen onderhoud.

U kunt met het vouwdak ook met nat weer buiten zitten door de waterdichte stof van het doek. Daarnaast wordt het water ook nog afgevoerd door een afvoerpijpje dat onderaan het vouwdak gemonteerd wordt. Hierdoor heeft u geen last van neer kletterend water aan het eind van uw vouwdak. In het vouwdak is zelf verlichting of verwarming te installeren. Het is maar net hoe luxe u het wilt!

Het is ook mogelijk om aan het zeildoek van uw vouwdak windtrotserende zipscreens te plaatsen. Zodat u te allen tijde droog en uit de wind kunt zitten. De zipscreens zijn, net als het vouwdak, elektrisch te bedienen. Welke wens u ook heeft, SunGo kan deze voor u realiseren.

vouwdaksysteem-sfeer-groot
Sungo-algemeen-sfeer

Doek toch kapot?

Mocht uw doek onverhoopt toch kapot zijn gegaan, dan komt SunGo deze graag repareren of vervangen. Zowel binnen als buiten de garantieperiode. Wanneer u uw terrascherm niet bij ons gekocht heeft komen wij deze eveneens graag vervangen. Dit is de service van SunGo.

Een geheel vrijblijvende offerte bij SunGo

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om uw persoonlijke droomterras te kunnen realiseren!

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen zorgen ervoor dat u het hele jaar lang kunt genieten van uw tuin of uw terras.
Lees meer
Parasol

Parasol

Bij SunGo kunt u terecht voor bijna iedere denkbare vorm van zonwering, zo ook voor een parasol.
Lees meer
Veranda-zonwering

Veranda zonwering

Bij veranda zonwering wordt voornamelijk gebruik gemaakt van een screen.
Lees meer