Parasol

parasol-sfeer-klein

Parasols in allerlei maten en kleuren

Uiteraard zijn er parasols in allerlei maten en kleuren. Rieten parasols wanen ons op een tropisch eiland, rood met witte parasols laten u terugdenken aan uw vakantie en een zwarte parasol doen ons terug denken aan dat chique eettentje in de stad. Een parasol kan uw belevenis versterken. Zo heeft ook bijna iedereen wel een klein parasolletje liggen voor het strand. Het strandparasolletje.

Luxe parasol

De parasols, die worden gebruikt voor uw terras, zijn meestal wat groter. Zodat u er met uw complete tuinset in de schaduw kunt zitten. Lange tijd hebben we parasols gezien die met een stok door het gat van de tafel in een parasolvoet stonden. Naast dit klassieke model zien we nu steeds vaker allerlei moderne varianten op de markt komen. De zwevende parasol bijvoorbeeld, deze zweeft natuurlijk niet letterlijk. Deze parasol hangt aan een diagonale stok die weer bevestigd zit aan een verzwaarde voet. Zwevende parasols geven een moderne uitstraling aan uw tuin.

Naast zwevende parasols zijn er ook parasols die aan de muur bevestigd kunnen worden, dat is vaak makkelijker wanneer u ruimte wilt besparen. Zoals in een kleinere tuin bijvoorbeeld of op een dakterras. U loopt zo niet het risico dat uw parasol wegwaait, wat op een dakterras niet uitgesloten is. Ook vierkante parasols zien we steeds vaker voorbij komen. Met een vierkante parasol, die van crèmekleurige stof gemaakt is, met een hardhouten basis, kunt u een heerlijk lounge effect aan uw tuin geven.

luxe-parasol-sfeer
Sungo-algemeen-sfeer

SunGo Zonwering: ook voor een parasol!

Bij SunGo kunt u terecht voor bijna iedere denkbare vorm van zonwering, zo ook voor een parasol. Wij zijn al ruim 10 jaar ervaring in deze branche. Onze klanten zijn voor ons bijzonder. En daarom willen wij hen ook bijzonder behandelen door uitstekende service te bieden en klantgericht te handelen. Neem contact op met SunGo voor al uw vragen op het gebied van zonwering. Ons vakkundige personeel helpt u graag verder.

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen zorgen ervoor dat u het hele jaar lang kunt genieten van uw tuin of uw terras.
Lees meer
vouwdaksysteem-thumbnail

Vouwdak systeem

Dit systeem is ideaal voor mensen die meer verwachten dan zonwering alleen.
Lees meer
Veranda-zonwering

Veranda zonwering

Bij veranda zonwering wordt voornamelijk gebruik gemaakt van een screen.
Lees meer