Huis & Tuin

Terrasoverkappingen

Huis & Tuin

SunGo heeft rondom huis en tuin veel mogelijkheden als het gaat om zonwering, raamvitrage, garagedeuren of tuinartikelen. Wij breiden ons assortiment steeds verder uit om nieuwe trends en ontwikkelingen te kunnen volgen. Bij SunGo vindt u dan ook veel producten met de eigenschappen die u van A-merken kunt verwachten. Daarnaast bieden wij zeer scherpe prijzen en staat bij ons goede service hoog in het vaandel.
Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen zorgen ervoor dat u het hele jaar lang kunt genieten van uw tuin of uw terras.
Lees meer
Parasol

Parasol

Bij SunGo kunt u terecht voor bijna iedere denkbare vorm van zonwering, zo ook voor een parasol.
Lees meer
Veranda-zonwering

Veranda zonwering

Bij veranda zonwering wordt voornamelijk gebruik gemaakt van een screen.
Lees meer
vouwdaksysteem-thumbnail

Vouwdak systeem

Dit systeem is ideaal voor mensen die meer verwachten dan zonwering alleen.
Lees meer
huis-tuin-parasol
veranda-sfeer-645x900

Huis en tuin: binnenzonwering

Binnenshuis kunnen wij u voorzien van horren voor uw ramen of deuren en van raamdecoratie voor ieder type interieur. Van shutter panels voor een landelijke uitstraling tot paneelgordijnen voor een trendy look. Wat uw interieur ook is, SunGo heeft altijd wel iets dat bij u past. Ons gevarieerde aanbod van het merk Hansa blijft zich continue ontwikkelen om u de nieuwste en hipste raamdecoraties aan te kunnen bieden. Hansa is een populair merk van A-kwaliteit met een klein prijsje. Al onze raamdecoraties zijn op maat te maken en kunnen volledig naar wens ontworpen worden. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen. En zelfs aan de accessoires is gedacht. Om uw unieke raamdecoratie helemaal af te maken kunt u deze aan de hand van tassels, koordgewichtjes, een finishing touch geven.

Huis en tuin: buitenzonwering

Rondom huis en tuin bieden wij nog veel meer dan alleen zonwering voor binnen en buiten. Onze veelzijdige zonweringssystemen zijn in veel soorten zonwering te verkrijgen. Afhankelijk van uw wensen en budget zijn ook deze op maat te leveren, aan te passen naar uw situatie en in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Als u ook een tuin heeft, bent u met alleen het decoreren en optimaliseren van uw woning aan de binnenkant nog niet klaar. De tuin wordt steeds vaker betrokken als een toevoeging van binnenshuis. U kunt nog veel meer dan alleen zonnen in uw tuin. Denkt u maar eens aan buiten koken. Naast de barbecue zijn er in sommige moderne tuinen ook buitenkeukens te vinden. Of heerlijk genieten van uw eigen jacuzzi, wat overigens niet alleen in de zomer hoeft. Doordat een jacuzzi naar een gewenste temperatuur te brengen is, kunt u in de winter ook genieten van een lekker warm bubbelbad. Zeker wanneer uw jacuzzi onder een overkapping staat.

SunGo maakt dromen werkelijkheid

Ziet u uzelf ook al genietend aan een drankje nippen terwijl u in uw jacuzzi zit met vrienden? Of de lekkerste gerechten toveren in uw buitenkeuken? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan bij SunGo. Wij helpen u graag met het realiseren uw dromen.

Voor meer informatie of de mogelijkheden, bezoek de informatiepagina’s op onze website. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, wij zullen uw vragen zo vakkundig mogelijk beantwoorden.