Voorzethor

horren-sfeer-klein

Zoals u al kunt zien op onze hoofdpagina voor horren, levert SunGo verschillende soorten horren, zodat we u in vrijwel alle gevallen tevreden kunnen stellen. Situaties lopen immers veelal uiteen. Wij vertellen u graag iets over de voorzethor.

Een voorzethor, ook wel voorzet raamhor genoemd, is een hor die op het raam (op-de-dag) wordt bevestigd. Unilux, het gerenommeerde merk dat wij voor u hebben geselecteerd en waarmee wij al jaren goede ervaringen hebben, heeft een uiterst stevige en betrouwbare voorzet raamhor, die wij u van harte aanbevelen.

In welke kleuren is de voorzethor verkrijgbaar?

Wij kunnen de voorzethor aan u leveren in een van de vijf standaard RAL-kleuren wit, crème wit, antraciet, bruin of zilver. U kunt ook een alternatieve kleurstelling kiezen tegen een kleine meerprijs. Het profiel is normaal in de kleur van het materiaal: aluminium. Dat krijgt een poedercoating met een sterke en duurzame laklaag.

Het gaas

Het gaas is bestand tegen alle weersinvloeden, behoudt zijn kleur en rot niet.

Op welk raamsoort toe te passen?

De voorzethor is voor u bij uitstek ter bevestiging als u schuivende ramen heeft of naar buitendraaiende en naar binnendraaiende ramen.
Het hangt er vanaf hoe u een dergelijk raamhor wilt toepassen, maar deze kunnen wij zowel binnen als buiten plaatsen, wel alleen op het raam (op-de-dag).

Hoe wij de voorzethot voor u plaatsen

Schroeven of boren zal niet nodig zijn, want via het ingenieuze klemsysteem klemmen wij met clips de voorzethor voor u op de raamopening, binnen of buiten. De clips kunt u gebruiken als scharnier. U kunt de hor later eenvoudig uitnemen en weer terugplaatsen.

Alternatief

De voorzethor kunt u ook krijgen als plissé raamhor. Kijkt u voor meer informatie op de pagina over de plissé raamhor.

raamhorren-sfeer-groot-2
Sungo-algemeen-sfeer

SunGo levert volledig op maat

Uw voorzethor leveren wij snel en plaatsen wij op deskundige wijze. Vanuit SunGo leveren wij u een product dat van de beste kwaliteit is en professioneel afgewerkt. Voor een aantrekkelijk geprijsde vrijblijvende offerte of voor deskundig advies kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via de contactpagina.

Wilt u meer informatie over raamhorren, neemt u dan een kijkje op onze pagina‘s over raamhorren, de plissé raamhor of de inklemhor.

Screens

Screens

Screens zijn zonneschermen die verticaal langs een ruit naar beneden lopen.
Lees meer
Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn steviger en weerbestendiger dan de jaloezieën die we binnen gebruiken.
Lees meer
markiezen

Markiezen

Markiezen bestaan al minstent 150 jaar, ook al is het een redelijk oude uitvinding, markiezen zijn nog steeds populair.
Lees meer
uitvalschermen

Uitvalschermen

Tijdens de warme dagen van het uitzicht wilt blijven genieten? In dat geval kan een uitvalscherm de oplossing zijn.
Lees meer