Unilux

horren-sfeer-klein

Over Unilux

Unilux houdt zich al 24 jaar bezig met innovaties op het gebied van schermen en bescherming tegen de zon en insecten. Op deze gebieden is Unilux een marktleider in Nederland. De horrenleverancier omschrijft zichzelf als een pionier en zoekt daarom steeds naar nieuwe en betere oplossingen voor onze zon- en insect gerelateerde problemen.

Unilux horren

De horren van Unilux onderscheiden zich op meerdere fronten van gelijksoortige producten. Allereerst hebben ze een ongekend scherpe prijs-kwaliteitsverhouding: goed hoeft niet duur te zijn.
Daarnaast zijn de horren van Unilux ook esthetisch. Sinds 1999 combineert Unilux in haar plissé hordeur Nederlandse inventiviteit met Japanse vouwmethoden om u het beste van twee werelden te kunnen bieden. Dankzij de eerdergenoemde vouwmethode rolt de plissé hordeur niet op, maar vouwt deze op. Kortom, een zeer effectieve insectenhor die ook nog eens goed oogt.
Ten slotte streeft Unilux de concurrentie ver voorbij met haar uitgebreide assortiment. Of het nou gaat om deurhorrenraamhorreninklemhorren, rolhorren, vaste horren of complete hordeuren. Unilux heeft het allemaal. Sinds jaren is Unilux een partner van SunGo en kunnen wij u alle zonweringsproducten aanbieden tegen zeer scherpe tarieven.

raamhorren-sfeer-groot
Sungo-algemeen-sfeer
Installatie van de horren van Unilux

Bij SunGo Zonwering & Montage kunt u ervoor kiezen om de horren van Unilux bij u thuis te laten installeren door een specialist. Er wordt dan bij u thuis gemeten en u krijgt monsters te zien van de verschillende Unilux horren in allerlei kleuren en maten. Als de hor ondanks alles niet past, wordt er, in overleg met u, naar een passende oplossing gezocht.

Kort samengevat bieden wij u horren van Unilux aan: de beste en meest gevarieerde horren voor een lage prijs en een simpele installatie door de experts van SunGo. Als u kiest voor Unilux, kiest u voor een huis vrij van insecten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij SunGo Zonwering & Montage. Neem contact met ons op.

Screens

Screens

Screens zijn zonneschermen die verticaal langs een ruit naar beneden lopen.
Lees meer
Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn steviger en weerbestendiger dan de jaloezieën die we binnen gebruiken.
Lees meer
markiezen

Markiezen

Markiezen bestaan al minstent 150 jaar, ook al is het een redelijk oude uitvinding, markiezen zijn nog steeds populair.
Lees meer
uitvalschermen

Uitvalschermen

Tijdens de warme dagen van het uitzicht wilt blijven genieten? In dat geval kan een uitvalscherm de oplossing zijn.
Lees meer