Rolhordeur

horren-sfeer-klein

Rolhordeur

SunGo Zonwering & Montage presenteert u in samenwerking met Unilux: de rolhordeur. En niet zomaar een! Het is een van de solide en zeer vloeiend bewegende producten uit het brede assortiment van Unilux. De modellen, die Unilux levert, zijn duurzaam, eenvoudig in het gebruik en veilig. Heel functioneel, ook als u kinderen heeft. U kunt kiezen uit diverse soorten.

Rolhordeur in diverse soorten

De Unilux rolhordeur is er in drie soorten: de (enkele) Basic, de dubbele rolhordeur Basic en de Rondo. We zetten de belangrijkste kenmerken van elk type voor u uiteen.

rolhordeur Basic

Dit type staat voor souplesse, is eenvoudig te bedienen en heeft een lange levensduur. Loopt u in het gaas, maakt u zich dan geen zorgen. Deze rolhordeur hoeft u vaak alleen even te openen en weer te sluiten om het gaas weer soepel door de geleiders te laten lopen. De cassette is slechts 38 mm breed. Op een houten, kunststof of aluminium kozijn kunnen wij de Basic voor u monteren zowel in het kozijn als erop. Dit type is geschikt voor deuropeningen tot 130 cm breed.

dubbele rolhordeur Basic

De dubbele Basic is makkelijk te bedienen en op allerlei gebied te gebruiken. Zo is deze rolhordeur heel handig voor tuindeuren, schuifpuien en serres, die u natuurlijk vooral in de lente en de zomer vaak opent en sluit. Bij de dubbele Basic blijft een deel steeds staan en gebruikt u het andere deel als doorloop. Geschikt tot 260 cm breed. Wij kunnen deze hordeur voor u monteren op elk type kozijn.

rolhordeur Rondo

De Rondo is super functioneel en chic met ronde lijnen. De Rondo wordt alleen geleverd met een magneetsluiting. Daardoor kunnen wij dit type alleen monteren op (op-de-dag) een houten, kunststof of aluminium kozijn tot 130 cm breed. Bij het bedienen van deze rolhordeur zult u minder nagalm van het rollen horen.

deurhor-sfeer-groot
Sungo-algemeen-sfeer
Volledig op maat

Precies op maat en uiterst zorgvuldig leveren en monteren wij uw rolhordeur. SunGo levert u topkwaliteit, maatwerk en een schitterend afgewerkt product. Voor een aantrekkelijk geprijsde offerte of voor vrijblijvend en vakkundig advies kunt u te allen tijde contact opnemen met de experts van SunGo.

Dit doet u via de contact pagina.

Heeft u liever plissé gordijnen, een plissé hordeur, een inklem- of voorzethor, kijkt u dan op onze pagina’s over deze producten.

Screens

Screens

Screens zijn zonneschermen die verticaal langs een ruit naar beneden lopen.
Lees meer
Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn steviger en weerbestendiger dan de jaloezieën die we binnen gebruiken.
Lees meer
markiezen

Markiezen

Markiezen bestaan al minstent 150 jaar, ook al is het een redelijk oude uitvinding, markiezen zijn nog steeds populair.
Lees meer
uitvalschermen

Uitvalschermen

Tijdens de warme dagen van het uitzicht wilt blijven genieten? In dat geval kan een uitvalscherm de oplossing zijn.
Lees meer