Raamhorren

horren-sfeer-klein

Raamhorren

Bij SunGo stellen we hoge eisen aan de materialen waarmee we werken. We hebben voor u raamhorren geselecteerd waar we al jarenlang uitstekende ervaringen mee hebben. De raamhorren van Unilux werken buitengewoon doeltreffend. Er zijn diverse soorten en, afhankelijk van de soort, goed te gebruiken voor dakramen, draairamen, draaikiepramen en schuiframen.

Assortiment

Er zijn raamrolhorren en vaste raamhorren. Raamrolhorren zijn er in drie typen: Basis, Rondo en Super+. Bij vaste raamhorren heeft u de keuze tussen inklemhorren of voorzethorren. We maken voor u de kenmerken van raamrolhorren respectievelijk de vaste raamhorren inzichtelijk.

Passende raamrolhorren

De Unilux raamrolhorren Basic, Rondo en Super+ zijn, afhankelijk van het type, geschikt voor dakramen, naar binnen of naar buiten draaiende draairamen, draaikiepramen en schuiframen.

raamhor Basic

De Basic is bijna onzichtbaar vanwege de smalle cassette van 38 mm, maar heel effectief. We kunnen deze hor zowel horizontaal als verticaal voor u plaatsen, binnen of buiten, en u kunt de profielkleur van de raamhor laten aanpassen.

raamhor Rondo

De mooie ronde lijnen van dit ontwerp geven het aanzien van exclusiviteit. Ze zijn functioneel en met hun kliksluiting heel gebruiksvriendelijk. We kunnen de Rondo met een standaard kliksluiting zowel in als op het kozijn voor u monteren, of op het kozijn bij een magneetsluiting.

raamhor Super+

De raamhorren Super+ hebben een zogenaamde speedreducer. Hierdoor rolt de hor aangenaam langzaam naar boven. Dit is een hele chique raamrolhor. Heel effectief als er regelmatig wind op uw raam staat of bij grote schuine (dak)ramen. Bovendien heeft het een onzichtbaar RVS-stift in de geleiders waardoor het gaas altijd soepel gespannen blijft, en een schuifvergrendeling.

raamhorren-sfeer-groot-2
Sungo-algemeen-sfeer

Vaste raamhorren

Voorzethorren zijn stevig, hebben mooie profielen en zijn uitstekend geschikt voor naar buiten of naar binnen draaiende of schuivende ramen. U kunt deze horren gemakkelijk uitnemen en weer terugplaatsen. Ze kunnen uitsluitend op het kozijn (op-de-dag) geplaatst worden.
Inklemhorren zijn heel eenvoudig in het gebruik en heel geschikt als u een draaikiepraam heeft in een houten kozijn of een van kunststof of aluminium. In een handomdraai uit te nemen.

Volledig op maat

Precies op maat en uiterst zorgvuldig leveren en monteren wij uw raamhorren. SunGo levert u hoogwaardige kwaliteit, op maat en een product dat prachtig is afgewerkt. Neemt u voor een aantrekkelijk geprijsde offerte of voor vrijblijvend en deskundig advies even contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerte formulier.
Voor meer informatie over vaste raamhorren, neemt u dan een kijkje op onze pagina’s over de inklemhor of de voorzethor. Neem contact op met SunGo.

Screens

Screens

Screens zijn zonneschermen die verticaal langs een ruit naar beneden lopen.
Lees meer
Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn steviger en weerbestendiger dan de jaloezieën die we binnen gebruiken.
Lees meer
markiezen

Markiezen

Markiezen bestaan al minstent 150 jaar, ook al is het een redelijk oude uitvinding, markiezen zijn nog steeds populair.
Lees meer
uitvalschermen

Uitvalschermen

Tijdens de warme dagen van het uitzicht wilt blijven genieten? In dat geval kan een uitvalscherm de oplossing zijn.
Lees meer