Raamhor Super+

horren-sfeer-klein

Wat is raamhor Super+?

Raamhor super+ is een nieuw type raamhor van het merk Luxaflex met RVS stift gaasopsluiting. Het bevat een fraai aluminium profiel en is daardoor zeer stevig. Een raamhor Super+ kan zowel met de gaaskant naar achter als met de gaaskant naar voren gemonteerd worden. Als u voor het raamhor Super+ gaat gaat u dus voor gebruiksgemak, een lange levensduur en stijl!

De voordelen van een raamhor Super+

Ten opzichte van reguliere raamhorren heeft een raamhor Super+ meerdere voordelen. Allereerst het feit dat een raamhor Super+, dankzij het aluminium profiel, zeer stevig is. Hierdoor is het ideaal voor schuingeplaatste dakramen of andere ramen die veel windbelasting te verduren krijgen.

Verder wordt de raamhor Super+ voor u op maat gemaakt. U hoeft dus geen lastig knip- en plakwerk te verduren, een lastig karwei, dat vaak wel nodig is bij andere soorten raamhorren. Daarnaast zit er aan de bedieningslijst een borstel om zelfs de kleinste kiertjes mee af te sluiten. Een raamhor Super+ is dus net zo afsluitend aan de randen als in het midden.

Ten slotte is een raamhor Super+ zeer gebruiksvriendelijk: hij wordt standaard geleverd met een zogenaamde Softraise, die pijnlijke ongelukken met uw vingers kan voorkomen. Verder is het monteren van een raamhor Super+ in een handomdraai gebeurd, maar u kunt desondanks het monteren aan ons overlaten, als u dat wilt.

raamhorren-sfeer-groot
Sungo-algemeen-sfeer
SunGo: ook voor uw raamhor Super+

Zoals u waarschijnlijk al weet, heeft SunGo Zonwering & Montage een bijzonder uitgebreid assortiment wat zonwering producten aangaat. Indien u specifiek op zoek bent naar horren, raden wij u aan om een kijkje te nemen op onze horren pagina. Hier vindt u een overzicht van alle typen horren die we aanbieden.

Er zijn dus meer dan genoeg redenen om voor een raamhor Super+ te kiezen. Wanneer u voor een Super+ kiest, kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Screens

Screens

Screens zijn zonneschermen die verticaal langs een ruit naar beneden lopen.
Lees meer
Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn steviger en weerbestendiger dan de jaloezieën die we binnen gebruiken.
Lees meer
markiezen

Markiezen

Markiezen bestaan al minstent 150 jaar, ook al is het een redelijk oude uitvinding, markiezen zijn nog steeds populair.
Lees meer
uitvalschermen

Uitvalschermen

Tijdens de warme dagen van het uitzicht wilt blijven genieten? In dat geval kan een uitvalscherm de oplossing zijn.
Lees meer