Inklemhor op maat

horren-sfeer-klein

Het assortiment van SunGo Zonwering & Montage is uitgebreid. Indien u gericht op zoek bent naar horren, kunt u direct kijken op onze horren pagina. Daar vindt u een reeks verschillende horren met elk hun eigen functionaliteit. Wij zoomen nu in op een specifieke soort hor, namelijk de zogenaamde inklemhor.

Een inklemhor is een vaste hor voor een raam. Het is de eenvoudigste oplossing voor een raam dat u graag open wilt hebben, maar waar u muggen, vliegen en andere insecten uit wilt weren. SunGo werkt al ruim 10 jaar samen met Unilux en levert ook de inklemhor op maat, een Unilux product van hoogwaardige kwaliteit. Dit vaste horsysteem van Unilux is solide, beproefd en heeft een lange levensduur.

Vormgeving en gebruik van de inklemhor

Deze hor is zeer stevig en heeft een mooi profiel met een breedte van 47 mm. De inklemhor is heel gemakkelijk in het gebruik en snel en eenvoudig uit te nemen.

Op welke raamsoort van toepassing?

De inklemhor is heel geschikt als u een draaikiepraam heeft in een houten kozijn of een kozijn van kunststof of aluminium. Uw draaikiepraam zal soepel blijven functioneren en insecten geeft u geen kans om uw woning binnen te komen.

In welke kleuren is de inklemhor verkrijgbaar?

Wij kunnen de inklemhor aan u leveren in een van de vele standaard RAL-kleuren, of als u wenst in een alternatieve kleur tegen een kleine meerprijs.

Hoe wij deze hor voor u plaatsen

Schroeven of boren zal niet nodig zijn, want wij klemmen de inklemhor voor u in de raamopening. U kunt de hor er later eenvoudig uitnemen via het handige treklapje en weer terugplaatsen, zowel binnen als buiten.

raamhorren-sfeer-groot-2
Sungo-algemeen-sfeer

SunGo levert de inklemhor volledig op maat

Uw inklemhor op maat leveren wij snel en plaatsen wij vakkundig. SunGo levert u een A-kwaliteit product dat professioneel is afgewerkt. Voor een aantrekkelijk geprijsde offerte of voor vrijblijvend en deskundig advies kunt u contact met opnemen via onze contact pagina of direct het offerteformulier invullen.

Wilt u meer informatie over raamhorren, neemt u dan een kijkje op onze pagina’s over raamhorren of de voorzethor. Hiernaast bent u bij SunGo ook op het juiste adres voor vele soorten zonwering. Bezoek ook eens onze webshop.

Screens

Screens

Screens zijn zonneschermen die verticaal langs een ruit naar beneden lopen.
Lees meer
Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn steviger en weerbestendiger dan de jaloezieën die we binnen gebruiken.
Lees meer
markiezen

Markiezen

Markiezen bestaan al minstent 150 jaar, ook al is het een redelijk oude uitvinding, markiezen zijn nog steeds populair.
Lees meer
uitvalschermen

Uitvalschermen

Tijdens de warme dagen van het uitzicht wilt blijven genieten? In dat geval kan een uitvalscherm de oplossing zijn.
Lees meer