Horren

SunGo levert maatoplossingen op het gebied van horren voor deuren en ramen.

Horren

Onze brede assortimentenreeks maakt het mogelijk het juiste product voor vrijwel elke situatie te vinden. Onze maatwerk mogelijkheid brengt u zelfs verder, indien uw situatie zo specifiek is dat het niet binnen het vaste aanbod past.
knikarmschermen

Unilux

op het gebied van schermen en bescherming tegen de zon en insecten is Unilux een marktleider in Nederland.
Lees meer
Screens

Deurhor

Horren hebben grote praktische voordelen. Het grootste en meest bekende voordeel is het feit dat ze insecten weren.
Lees meer
markiezen

Raamhorren

De raamhorren van Unilux werken buitengewoon doeltreffend.
Lees meer
deurhor-sfeer-groot
zonwering-side-2

Horren en insecten

Vanaf het voorjaar worden wij blij met de opwarming. Alle deuren en ramen worden geopend om voluit te genieten van de lente- en zomerluchten. Dit is ook de tijd dat insecten zich voortplanten en uitvliegen. Ze zijn niet alleen hinderlijk bij uw slaap of maaltijd, maar ook een risico voor het verspreiden van ziekten.

Horren komen bij deze situaties als geroepen. Ze fungeren als een uitstekende insectwering en kunnen worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. Omdat smaken en toepassingen nogal verschillen, is het wellicht advies te vragen bij onze specialist welke horren passend zijn bij uw situatie.

Een passende hor kiezen

Om te bepalen welke soort hor u nodig heeft, is het goed om enkele basisvragen te beantwoorden. Ten eerste of u een hor zoekt voor een deur of een raam. Een deurhor kiezen is niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt. Viervoeters ook een invloed hebben op uw hor keuze, omdat het wenselijk is dat uw hond of kat zelfstandig naar in en uit kan lopen.

De breedte van uw deuropening is ook belangrijk. Indien uw deuropening breder is dan 123 centimeter is een plissé hordeur het meest geschikt. Wanneer het niet zo is, zijn meerdere producten geschikt.

SunGo horren assortiment

Unilux is een grote speler in de wereld van horren, die ook nog eens uitmuntende kwaliteit levert. Dit is een van de redenen van SunGo’s samenwerking met Unilux: kwaliteit staat voorop. Onze collectie bestaat uit een reeks verschillende horren, afhankelijk van uw toepassing voor de hor:

– Deurhorren
– Raamhorren
– Inklemhorren: inklemhorren passen vrijwel in ieder type raam dat binnenwaarts opendraait of openkiept. De inklemhor beschikt over een dunne flens, waardoor de inklemhor zich inklemt tussen uw kozijn en raam. Een groot voordeel is dat boren of schroeven in het houtwerk niet meer nodig zal zijn.
– Rolhorren/Super+: Dit specifieke model is uitstekend geschikt voor ramen met grote windbelasting of bijvoorbeeld schuingeplaatste ramen. Een speciale stift in de geleiders houdt het gaas altijd goed gespannen in de geleiders, waardoor uitwaaien uitgesloten wordt.
– Rolhordeuren: Een van de meest comfortabele horoplossingen voor uw achterdeur of schuifpui. Het gaas wordt opgerold in een aluminium cassette. Zowel voor binnen als buiten.
– Voorzethorren: de voorzethor is voor vaste montage bestemd en zal het hele seizoen aanwezig blijven op uw kozijnen.

Voor meer informatie over horren: neem contact op met SunGo. U kunt ook vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.