Hörmann


Zoals u weet levert SunGo Zonwering & Montage, naast het uitgebreide assortiment van zonwering producten, ook garagedeuren. Onze garagedeuren zijn van de hoogste kwaliteit en wij willen u graag mededelen van welk merk deze zijn.

Een groot deel van onze garagedeuren is van het merk Hörmann, een bedrijf dat is opgericht door onze oosterburen. Omdat u misschien nog net bekend bent met dit merk, is het een goed idee om u voor te stellen aan deze leverancier.

De geschiedenis van Hörmann

Hörmann is een echt familiebedrijf. In 1935 werd het opgericht door de gelijknamige August Hörmann en werd met de tijd een van de leidende producenten van bouwmaterialen in Europa en de wereld. Sinds haar oprichting zijn meer dan 15 miljoen deuren geproduceerd in 26 fabrieken wereldwijd. Vandaag wordt het bedrijf gerund door de kleinkinderen en achterkleinkinderen van August Hörmann: Thomas, Martin en Christoph Hörmann.

Hörmann en innovatie

Hörmann is een van de grootste innovators op het gebied van garagedeuren. In de jaren ‘50 begonnen ze bijvoorbeeld met de productie van de zogenaamde ‘Berry’ deuren, verticaal openende sectionaaldeuren die erom bekend stonden ruimtebesparend te zijn. Sindsdien heeft Hörmann niet stilgezeten: tot op de dag van vandaag wordt hun assortiment steeds uitgebreid.

Hörmann’s sociale dimensie

Ondanks haar leidende positie op het gebied van garagedeuren en haar constante innovatie is Hörmann niet een bedrijf met enkel een winstoogmerk. De garagedeurenproducent houdt zich ook bezig met liefdadigheid. Het familiebedrijf heeft zich traditioneel al heel lang bezig gehouden met sociaal betrokken projecten, in het bijzonder steun aan instellingen en organisaties die diensten verlenen aan mensen met een beperking of een ernstige chronische ziekte. Daarnaast biedt het bedrijf ook studiebeurzen aan hun werknemers of hun familieleden.
Hörmann is dus meer dan alleen een garagedeurenproducent. Het is ook een revolutionaire innovator met een hart voor de meest kwetsbaren in onze samenleving. Als u kiest voor een garagedeur van Hörmann kiest u niet alleen voor een goede kwaliteit voor een aanvaardbare prijs – u kiest ook voor een kans voor chronisch zieken en mensen met een beperking. Als u voor Hörmann kiest, kiest u met zowel uw hoofd als uw hart.

Neem contact op met SunGo Zonwering en vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan!