Gordijnen Nieuwegein

U bent van plan om nieuwe gordijnen aan te schaffen. U heeft misschien wel andere meubelen en een nieuwe indeling waar uw oude gordijnen niet bij passen. Daarom de keize voor nieuwe gordijnen Nieuwegein. Wij hebben een groot assortiment met onder andere jaloezieen, rolgordijnen of vouwgordijnen. Uw gordijnen bepalen de sfeer in huis. Ook werken gordijnen geluiddempend, dus last van buitenaf zult u niet meer hebben.

Gordijnen Nieuwegein: eigen smaak

Het belangrijkste is dat de gordijnen bij uw in de smaak vallen. Dat klinkt dan wel zo logisch maar is toch van belang om het te vermelden. Want misschien passen de goridijnen wel perfect bij uw woonkamer, maar vind u zelf de gordijnen helemaal niks. Het is daarom belangrijk dat de gordijnen zowel bij u passen als bij uw huis.Bedenk goed van te voren na wat u wilt met uw raamdecoratie. Ook moet u denken aan de ruimte die beschikbaar is in het huis voor gordijnen. Want misschien heeft u wel een hoog plafond, dan is het handig om de gordijnen Nieuwegein bij het plafond te laten beginnen. Zo ziet het er namelijk het mooist uit. Stem het geheel van uw interieur en de ruimte goed op elkaar af.

Gordijnen Nieuwegein: het effect

Door gordijnen lijkt de ruimte altijd kleiner. Dit komt doordat ze als het ware een ruimte dichtmaken als een muur. Door dit effect te verkleinen kunt het kiezen voor gordijnen die lichtdoorlatend zijn of niet geplooid. Wel zijn dan weer geplooide gordijnen mooi bij een hoog plafond.Een werkende oplossing is ook kiezen voor gordijnen met een neutrale kleur. Deze kunt u vinden in allerlei kleurcombinaties en stoffen. Een opvallend kleurtje is in het begin altijd leuk, maar kan na een tijd gaan vervelen. Wanneer u iets wilt veranderen in uw huis, kan dit al snel niet meer goed passen bij de gordijnen.

Gordijnen Nieuwegein: zonwering

Voor verwering tegen de zon, zijn gordijnen niet de perfecte oplossing. Gordijnen zijn meer voor het doel van raamdecoratie en bepalen van de sfeer in huis. Ze kunnen wel licht tegen houden, maar de warmte niet. Er zijn wel specifieke gordijnen die gemaakt zijn voor de lichtstralen van de zon tegen te houden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik