Goedkope screens

goedkope screens

Onder de zonwering trends zien we al enige tijd screens. Voorheen waren ze onder particulier gebruik niet zo populair als dat ze nu zijn. Screens werden vooral toegepast op openbare instellingen als scholen, ziekenhuizen en bedrijfspanden. Dat komt omdat ze vooral functioneel zijn, maar echt mooi… dat waren ze toen nog niet altijd. Daarnaast waren screens erg duur, tegenwoordig zijn er ook goedkope screens verkrijgbaar.

Tegenwoordig ook goedkope screens

De huidige screens kunnen echter wel heel erg mooi zijn, en zijn ook breder toepasbaar als in het verleden. De mogelijkheden met screens zijn zeer uiteenlopend. Zowel in kleur, materiaalkeuze, toepasbaarheid als in de bedieningsmogelijkheden. Daarnaast zijn er ook tal van mogelijkheden voor goedkope screens.

 

Mogelijkheden screens?

U kunt screens ,behalve op uw ramen, ook realiseren op uw serre of uw buitenterras. Zo kunt u bijvoorbeeld aan een constructie dat uw terras overkapt, de screens bevestigen. Zodat u altijd windvrij en uit de schaduw kunt zitten. Trends op dit gebied zijn heel gevarieerd zoals bijvoorbeeld het realiseren van een poolhouse voor uw zwembad of jacuzzi. Of het windvrij maken van een buitenkeuken, maar ook voor een carport, zodat uw auto tevens beschermt is tegen blekende UV-straling.

Zoals u ziet hoeven screens niet meer alleen voor uw ramen te dienen. Die mogelijkheid bestaat natuurlijk wel nog steeds. Doordat de screens aan weerszijden begeleid kunnen worden met een alluminium frame, zijn de screens goed bestand tegen harde wind. Daarom kunnen ze ook op dakramen, hoog gelegen verdiepingen of serre’s bevestigt worden.

Goedkope screens duurkoop?

Goedkope screens zijn tegenwoordig vrij makkelijk te verkrijgen. Wees er alleen bewust van dat niet alle screens van even goede kwaliteit zijn. Goedkoop is vaak duurkoop, mede door een lagere kwaliteit is de levensduur van goedkope screens dan ook niet altijd even lang als een screen dat van hoogwaardige materialen gefabriceerd is. U kunt dus het best op aanbiedingen letten bij een erkend zonweringsbedrijf. Er zijn ook enkele bedrijven die A-merken tegen zeer voordelige tarieven aanbieden door bijvoorbeeld service in te ruilen voor korting. U haalt zelf uw screens af en monteert ze vervolgens ook eigenhandig. Als u handig bent kunt u zo gemakkelijk profiteren van de lage prijzen van een A-merk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik