Glasgordijnen

Glasgordijnen (ook wel vitrage genoemd) zijn gemaakt van hele dunne doorschijnende stof en worden voor de gordijnen gehangen. Ze fungeren als een extra laag zonwering en privacy. Ze zijn een gulden middenweg tussen gordijnen open of dicht omdat ze net genoeg licht door laten.

Een ander gezicht

Met glasgordijnen erbij ziet een raam er ineens anders uit. Het staat minder “bloot” dan alleen maar glas. De meest voorkomende kleur is wit, maar ze zijn ook beschikbaar in andere kleuren (zoals zilvergrijs). Dat is vooral interessant voor kamers met muren in een uitgesproken kleur. Sommige glasgordijnen zijn van kant gemaakt, anderen hebben een patroon. Zoals bijvoorbeeld een subtiele schotse ruit. De schotse ruit komt ook voor in de interieur trend “tartan twist”. Een bloemen motief en krullen komen ook vaak voor. U kunt het zo sierlijk en decoratief maken als u zelf wilt. Eenvoudig zonder franje en strikt functioneel is ook een optie. Uw kamer zal in ieder geval een lichte uitstraling behouden. U kunt zo ook van het uitzicht blijven genieten, vooral als niet het hele raam bedekt wordt. Ze zien er ook uit alsof ze helemaal niets wegen, met een ragfijne structuur die doet denken aan libellevleugels of de sluier van een bruid. Zoals altijd zijn er verschillende variaties en combinaties mogelijk. Een bijkomend voordeel van glasgordijnen is dat ze altijd verschoven of opgeknoopt kunnen worden.

Glasgordijnen voor elke kamer

Glasgordijnen kunnen het uiterlijk van uw raam compleet maken. Of u nu voor Victoriaans gaat of voor eigentijds, ze horen er bij. Het blijft ook een mooi gezicht om ze te zien wapperen in de wind. Ze zijn speels en tijdloos en geven net dat beetje extra. Uitermate geschikt voor elke kamer in het huis. Van de kinderkamer tot de keuken, van de woonkamer tot aan het bureau. Er is werkelijk geen ruimte te bedenken waar een glasgordijn niet bij past. Het is alleen een kwestie van het juiste type vinden. Uiteraard kan SunGo u daar bij helpen. Wij hebben een zeer ruim assortiment.

U kunt gerust contact opnemen of via de site een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik