Garagedeuren

Als u een zekere en veilige plek wilt om uw auto achter te laten, parkeert u in een garage.

Garagedeuren

Geen enkele garage is compleet zonder een goede garagedeur. Gelukkig bent u bij SunGo op het juiste adres. Bij ons kunt u kiezen uit een ruime selectie garagedeuren, aangepast aan uw wensen en voorkeuren. Wij willen u er zeker van stellen dat uw auto en andere bezittingen een goede bescherming krijgen.
garagedeuren-sfeer-4

Soorten garagedeuren

De ene garagedeur is de andere niet, daarom is het belangrijk om goed te weten wat voor soorten er bestaan. Allereerst kunt u kiezen uit handbediende en automatische garagedeuren. De handmatige deuren zijn de goedkoopste manier om uw garage af te sluiten, maar vergen wel enige inspanning: u moet immers elke keer uit uw auto stappen om de garagedeur te openen of te sluiten. Het kan daarom verstandig zijn om te investeren in een automatische garagedeur, die u vanuit uw auto met een druk op de knop kunt openen en sluiten. Daarnaast zijn ze, dankzij de automatische deurvergrendeling, niet minder veilig dan de handmatige variant.

Verder is het uiterlijk van een garagedeur voor veel mensen belangrijk. Het is natuurlijk belangrijk dat de garagedeur bij de rest van de garage en de rest van het huis past. Daarom biedt SunGo u een zeer gevarieerde selectie: u kunt kiezen uit zeven verschillende paneelstructuren, verschillende materialen en een variatie aan verschillende RAL-kleuren.
Daarnaast is ook het formaat belangrijk. Niemand wil immers een garagedeur die te groot of te klein is. Daarom worden ze allemaal op maat gemaakt en geleverd. U bent dus altijd verzekerd van een stijlvolle en passende garagedeur.

Onze merken garagedeuren

Bij SunGo Zonwering & Montage bent u dus ook op de juiste plek voor garagedeuren. Wij kunnen u verschillende merken aanbieden. De bekendste merken in ons assortiment zijn Berger en Hörmann.

Kortom, wij kunnen u een gevarieerd assortiment aanbieden met verschillende aandrijfmechanismen, structuren, materialen en kleuren.Zodat er altijd een deur bij is die aan uw wensen voldoet en ook nog eens bij uw stijl past. SunGo denkt graag het gehele proces met u mee en streeft er altijd naar om vakwerk te leveren die aan uw wens voldoet!

Als u geïnteresseerd bent in een van onze garagedeuren, kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.