Garagedeur opener


Bij SunGo Zonwering & Montage bent u aan het juiste adres voor garagedeuren met een garagedeur opener van het merk Berger.

Garagedeuren van Berger zijn van uitstekende kwaliteit, ze zijn voordelig en kunnen handbediend worden of elektrisch, door middel van een garagedeur opener.

Een garagedeur opener voor meer gemak!

Wat is het heerlijk als niet meer naar een parkeerplek in uw straat hoeft te zoeken, maar uw auto gewoon in uw eigen garage kan zetten.

Een goede garagedeur is dan wel een must en bij SunGo heeft u ruime keus.
U kunt niet alleen kiezen tussen 7 verschillende paneelstructuren en uw favoriete kleur, maar ook qua bediening heeft u de keuze.

Handbediend is een prima optie, maar wilt u extra luxe en comfort dan kunt u kiezen voor een elektrisch bedienbare garagedeur opener door middel van een handzender.

 

De verschillende opties voor een garagedeur opener

Handzenders zijn er in verschillende varianten, voornamelijk afhankelijk van het type garagedeur dat u kiest. SunGo wil u hier graag over adviseren.

Het soort garagedeur opener is bijvoorbeeld afhankelijk van de afmetingen van de garagedeur en dus het aantal kilo’s. De besturingssystemen van elektrische garagedeuren zijn optimaal beveiligd en energiezuinig. De besturingsmogelijkheden zijn talrijk.

Er kan gekozen worden uit verschillende snelheden, wel of niet automatisch sluiten, terugtrek functie, et cetera.

Het is zelfs mogelijk om meerdere handzenders aan te schaffen, voor het geval u twee of meer auto’s wilt plaatsen in uw garage en in iedere auto een handzender wilt hebben.

Informatie aanvragen bij SunGo Zonwering & Montage

Bij SunGo staan wij klaar om u deskundig advies te geven over welke garagedeuren en welke bijpassende garagedeur opener voor uw situatie de beste keus is.

Offerte aanvragen

Heeft u al een idee welke garagedeur inclusief garagedeur opener u wilt hebben, maar u wilt graag de prijs weten?

Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen bij SunGo. Neemt u hiervoor contact met ons op via onze site. Onze experts staan altijd klaar voor uw vragen.

Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een offerte sturen.

Wij hopen u binnenkort uitgebreid te mogen informeren over de mogelijkheden van garagedeuren met een garagedeur opener.