Garage roldeur

Bent u van plan om een garagedeur te laten plaatsen? Dan bent u waarschijnlijk eerst op zoek naar informatie over welke garagedeur voor u nou een goede keuze is. De juiste keuze is afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden van de garage.Een garage roldeur is vaak een verstandige keuze als er weinig ruimte is. Om u beter te helpen met kiezen helpen wij u graag met een aantal tips.

 

Garagedeur of garage roldeur

Garagedeuren kunt u vinden in twee soorten. U heeft de keuze uit een garage roldeur, dit werkt hetzelfde als een rolluik. Een roldeur is gemaakt van stevige materialen zodat het goed kan dienen als een garagedeur. De materialen worden zo afgewerkt dat zij tegen weersinvloeden bestand zijn en moeilijk te openen zijn door onbevoegden. De lamellen van een roldeur rollen op in de cassette, hierdoor heeft u geen plafond installatie in uw garage nodig. Deze garagedeur is vooral geschikt als u wat minder ruimte heeft. Het is mogelijk om de deuren van afstand te bedienen, zo kunt u gewoon in uw auto blijven zitten.

De andere beschikbare garagedeur is een sectionale garagedeur. De deur wordt bevestigd in een installatie, die bestaat uit geleiders. Daardoor kan de deur optimaal geopend en gesloten worden. Deze garagedeur biedt u meer ruimte doordat de deur geopend tegen het plafond aanhangt. Zoals dat bij openslaande deuren niet het geval is. Daarnaast is het mogelijk om voor een geautomatiseerd model te kiezen, zodat u niet uit uw auto hoeft te stappen om de deuren te openen of sluiten.

Prijzen garage roldeur

De prijzen van garagedeuren kunnen enorm verschillen. Dat is namelijk allemaal afhankelijk van de opties en toevoegingen die u wilt toepassen. Een simpele garagedeur zonder extra’s kan al voor rond de 800 euro worden aangeschaft. Vaak wordt er toch gekozen voor garage roldeuren die meer opties te bieden hebben. Zoals automatisch bedienbare garagedeuren of een luxere uitvoering. In de bediening, de materialen, kleuren en uitvoeringen zijn veel mogelijkheden toe te passen om voor iedere wens en situatie de perfecte deur te vinden. Vergeet niet dat er voor de installatie vaak ook nog een bedrag wordt bij gerekend. Het is mogelijk om een garage roldeur tegen een zeer lage prijs door een zelfstandige aannemer te laten plaatsen. Maar wij raden u persoonlijk aan wel advies in te winnen bij een specialist op dit gebied. U kunt er bij een specialist vanuit gaan dat zij met hun ruime ervaring u vakkundig van dienst zullen zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik