elektrische luxaflex

Goede zonwering is belangrijk voor zowel uw huis als uzelf. Zo blijft uw huis koel en aangenaam van temperatuur en zit u niet met zweetdruppels op uw neus aan de keukentafel. U heeft prima zonwering dus dat is geen probleem. Waar u wel steeds meer tegenop ziet is het feit dat u iedere dag alle raam- en deurdecoratie moet bedienen. Deze  handelingen staan u steeds meer tegen en sommige raamdecoraties zitten ook nog eens op lastige plaatsen in het huis. Dit kan anders. Er is tegenwoordig grote keus aan soorten bedieningen voor zonwering. Dit varieert van elektrisch en afstandsbediening tot en met sensors die het weer registreren en vervolgens uw zonwering automatisch aanpassen. Handmatige bediening is voortaan verleden tijd!

Bij SunGo Zonwering & Montage heeft u ook de keuze uit verschillende soorten bediening  voor uw zonwering. Met behulp van Somfy, de marktleider in elektrische bedieningen voor onder andere zonwering, heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden. Wat dacht u van elektrische luxaflex bijvoorbeeld?

 

Elektrische luxaflex

De techniek staat niet stil tegenwoordig en ook in de wereld van zonweringen zijn er grote ontwikkelingen. Het is nu mogelijk om uw luxaflex raamdecoratie te bedienen middels tablet, afstandsbediening, smart Phone, de pc of volledig automatisch met Home Motion van Somfy. Deze volgende stap in modern wooncomfort zorgt ervoor dat uw raamdecoratie automatisch opent en sluit op de manier die u zelf wilt. U kunt door middel van de Somfy aandrijving zelf bepalen wanneer en hoe laat uw luxaflex in beweging komt. Dit geldt uiteraard voor de volledig automatische versie die u kunt bedienen vanaf uw smart Phone. Waar u zich ook bevindt ter wereld, uw raamdecoratie kunt u besturen. Ook de wandschakelaar of afstandsbediening zijn natuurlijk ideaal bedieningsgemak. Dit is vooral handig voor moeilijk bereikbare ramen. Denk hierbij bijvoorbeeld  aan dakramen. Als uw huis over vele ramen beschikt is het ook handig om meerdere luxaflex raamdecoratie tegelijkertijd te kunnen bedienen. Geen handmatige bediening meer voor de diverse luxaflex die u in huis heeft hangen en die lastige plaatsen zijn ook verleden tijd met elektrische luxaflex. Ideaal toch?

Voordelen elektrische luxaflex

De voordelen van elektrische luxaflex op een rijtje:

  • optimaal comfort
  • bedieningsgemak, geen gedoe meer met de optrekkoordjes
  • Somfy motoren zijn zeer stil in gebruik.
  • Ideaal voor moeilijke plaatsen waar raamdecoratie hangt zoals dakramen.
  • U hoeft geen halsbrekende toeren uit te halen om de luxaflex op die plaatsen te bedienen maar u kunt alles op afstand bedienen.

SunGo Zonwering & Montage

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van elektrische luxaflex of een andere vorm van raamdecoratie? Neemt u dan contact met ons op voor deskundig advies of voor een vrijblijvende offerte.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik