Eigenaars van rolluiken merken het verschil

Eigenaars van rolluiken merken elke dag het verschil met de tijd toen zijn nog geen rolluiken hadden. Door de veelzijdigheid van de Estate rolluiken merken ze veel van deze voordelen meteen op. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen voor u?

Overdag: eigenaars van rolluiken merken minder van de wereld buiten

Overdag houden rolluiken vooral het licht en de warmte van de zon tegen. Ook zullen gebruikers van rolluiken merken dat Estate rolluiken geluiddempend werken. Zo kunt u voor een groot deel het lawaai van de buitenwereld buitensluiten. Dit is omdat de experts van Estate hun rolluiken vullen met polyurethaanschuim. Ook de dubbele laag aluminium speelt hierin een grote rol.

Het schuim en het aluminium zorgen er samen voor dat er veel lucht in de rolluiken is opgesloten. Omdat lucht één van de best isolerende stoffen is die we kennen, scheelt dit dus enorm. Warmte en geluid worden door de isolerende lucht gedempt en buitengehouden. Het aluminium aan de buitenkant van de lamellen is bedekt met een dikke, beschermende laklaag. Dit zorgt ervoor dat de luiken weinig slijten, en gemakkelijk schoon te houden zijn. En schoon aluminium weerkaatst een groot deel van het zonlicht simpelweg terug.

Overdag: voorbijgangers aan rolluiken merken ze minder snel op

Estate rolluiken staan bekend als de kleinste rolluiken op de Nederlandse markt. De lamellen zijn slechts 39 millimeter hoog, en zijn hierdoor zeer compact op te rollen. De kast die aan uw muur gemonteerd is, is hierdoor zo klein mogelijk. De slimme motoren van Somfy – die automatisch afslaan als ze geblokkeerd worden door een obstakel als een openstaand raam – zorgen voor makkelijke en geluidsarme bediening. Natuurlijk zijn de Estate rolluiken in meerdere kleuren verkrijgbaar, zodat ze optimaal bij uw huis of kantoorruimte passen.

‘s Nachts: behoud van comfort en veiligheid

Alles wat rolluiken overdag doen, doen ze ‘s nachts omgekeerd. Eigenaars van rolluiken merken dat ‘s nachts de warmte in huis beter bewaard blijft. Dit scheelt enorm in de stookkosten, gezien ramen vaak de oorzaak van veel warmteverlies zijn. De luiken houden ook het licht en geluid van buiten tegen, veel beter dan enig gordijn dit kan. U zult hierdoor beter en rustiger kunnen slapen.

Ook zorgen de rolluiken van Estate voor een extra veiligheidslaag. Het aluminium is erg stevig, stukken minder breekbaar dan glas. Hierdoor kan uw ruit niet ingeslagen of ingegooid worden, zonder eerst door de harde rolluiken te gaan. De rolluiken zijn alleen elektrisch te openen, wat alleen van binnenuit kan, of met een afstandsbediening. Dit maakt ze nog veiliger, en vrijwel onmogelijk van buitenaf te openen.

Vele mensen die kozen voor Estate rolluiken merken dagelijks de extra veiligheid die dit luik verleent aan hun huis of kantoorpand.

Rolluiken merken van SunGo Zonwering

SunGo’s assortiment rolluiken merken bevat ook Estate, een jarenlange partner van ons. Neem contact op voor een geheel vrijblijvende offerte.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik