Duo-rolgordijnen


Met een duo-rolgordijn kunt u zelf bepalen hoeveel licht er uw interieur binnenkomt. Duo-rolgordijnen zien er prachtig uit en zorgen voor een prettige sfeer in uw kamer.

Wat is een duo-rolgordijn?

Een rolgordijn is een gordijn dat om een buis van hout, metaal of kunststof gerold is. De buis is aan de bovenkant van het venster opgehangen. Een duo-gordijn wordt aan de binnenkant van het raam gemonteerd. Uw raam kan gemakkelijk verduisterd worden door aan een koord of ketting te trekken dat aan het rolgordijn vastzit. Een duo-rolgordijn heeft afwisselend banen van lichtdoorlatende en banen van ondoorzichtige stof. Met een ketting kunt u de verschillende banen langs elkaar heen schuiven en zelf bepalen hoeveel licht u toelaat.

Duo-rolgordijnen: de functies

Een van de functies van duo-rolgordijnen is de bescherming van uw privacy. Als u ervoor kiest om de donkerste banen op elkaar aan te laten sluiten dan kan niemand naar binnen kijken. Ook als u ervoor kiest om het rolgordijn lichtdoorlatend te laten zijn, kunt u nog steeds genieten van uw privacy. De lichtdoorlatende banen zijn namelijk niet transparant. U hebt wel voordeel van het prachtige licht in huis, maar tegelijk is uw privacy gegarandeerd.

Een andere functie van rolgordijnen is zonwering. Met een duo-rolgordijn kunt u kiezen uit drie verschillende opties: totale verduistering (de donkere banen), geringe licht inval (de lichte banen) of om het licht volledig door te laten en vrij uitzicht te hebben (het rolgordijn opgerold).

Duo-rolgordijnen: het merk

Bij SunGo worden duo-rolgordijnen vertegenwoordigd door het merk Hansa. Hansa produceert duo-rolgordijnen van hoge kwaliteit. De rolgordijnen zijn gefabriceerd van hoogwaardige materialen. Dit betekent dat de duo-rolgordijnen van Hansa lang meegaan. Desondanks zijn de rolgordijnen van Hansa in verhouding zeer voordelig. Hansa levert u een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Duo-rolgordijnen: de stijl

Een duo-rolgordijn is geschikt voor talloze interieurstijlen. Ze zijn te koop in veel verschillende kleuren. U kunt daarmee zelf de sfeer bepalen die u in huis haalt. Er zijn ook verschillende maten verkrijgbaar. Duo-rolgordijnen zijn voor vrijwel elk type raam geschikt.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of vraag een vrijblijvende offerte aan voor duo-rolgordijnen.