DUETTE® Gordijnen

DUETTE® Gordijnen zijn een veelzijdige vorm van raamdecoratie. Ze worden ook wel plissegordijnen of honeycomb shades genoemd. U kunt meerdere benamingen vinden, maar het effect is bij ieder verkooppunt hetzelfde. Deze gordijnen zijn momenteel niet alleen heel erg trendy, maar ook zeer breed toepasbaar. Wat u ook in gedachten heeft, er valt altijd iets te creëren wat u bevalt. Voor bijzondere raamvormen zijn de DUETTE® Gordijnen uitermate geschikt en kunnen zij een prachtig resultaat creëren. Daarnaast zijn ze niet alleen geschikt voor verticale ramen, maar ook voor bijvoorbeeld dakramen en serre’s.

Veelzijdige DUETTE® Gordijnen

Met DUETTE® Gordijnen kunt u in verschillende mate van uw privacy genieten. Het ligt er maar net aan wat u prettig vind. Door de verschillende materialen die er gebruikt worden, kan er gevarieerd worden met de lichtdoorlatendheid van het gordijn. Van een transparante stof tot een compleet verduisterende stof.  Door de mogelijkheid uit verschillende kleuren kunt u uw kamer een prettige kleur meegeven. Als de zon bijvoorbeeld op een oranje DUETTE® Gordijn naar binnen schijnt krijgt u daar een heel sfeervol effect van.

DUETTE® gordijnen geven veel privacy

Er wordt vaak gebruik gemaakt van raamfolie om de privacy binnenhuis te waarborgen. Zeker bij ramen die aan een druk belopen pad liggen kan dat heel prettig zijn. Omdat in DUETTE® Gordijn zowel van boven als van beneden bediend kan worden kunt u bijvoorbeeld het gordijn op ooghoogte het zicht laten belemmeren. Als u een vrije kijk naar buiten wilt kunt u het gordijn weer net zo makkelijk naar boven optrekken, en natuurlijk is het ook mogelijk om het gordijn volledig te sluiten. Met deze eigenschappen onderscheidt een DUETTE® Gordijn zich dan ook compleet van alle andere raamdecoratie.

DUETTE® Gordijnen hebben een isolerende structuur

Ook de structuur van DUETTE® Gordijnen zijn heel anders. Zo bestaat de stof uit twee delen die samen een honingraatstructuur nabootsen. Door de honingraatstructuur werk het gordijn tevens isolerend. De weersinvloeden van buiten blijven dus ook buiten, terwijl het binnenklimaat ook behouden blijft. De werking van een DUETTE® Gordijn is zoals u ziet dan ook écht heel veelzijdig.  Dus naast hun mooie geplisseerde uitstraling en tal van mogelijkheden kunnen we dit toch echt wel een ultieme raamdecoratie noemen. De gordijnen zijn tevens voor kinderen heel gemakkelijk te bedienen, of voor onhandige mensen… Het is maar net waar u mee te kampen heeft.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik