Deurhor


Warm weer gaat, jammer genoeg, vaak samen met veel insecten. In ons kleine waterland scheppen de lente en zomer een ideaal klimaat voor muggen en ander ongedierte: warm weer en een hoge luchtvochtigheid. Dit kan voor u een groot ongemak opleveren: u kunt last krijgen van onhygiënisch ongedierte en irritante insectenbeten. We willen echter niet dat deze plagen ons genot van het zomerse weer belemmeren. De deurhor kan u een prachtige oplossing bieden voor dit probleem.

Voordelen van horren

Horren hebben, zoals de meeste mensen waarschijnlijk al weten, grote praktische voordelen. Het grootste, belangrijkste en meest bekende voordeel is het feit dat ze insecten weren. U kunt dus genieten van het warme weer en frisse lucht zonder ongedierte in uw huis te laten. Daarnaast houden horren ook veel pollen buiten waardoor ook mensen met hooikoorts hun ramen en deuren open kunnen laten. Ten slotte kunnen bepaalde horren ook een zonwerende functie hebben, waardoor ongewenste opwarming van uw huis sterk verminderd kan worden.

Voordelen van een deurhor

De meest bekende horren zijn raamhorren. De deurhor wordt vaak vergeten. Helaas weten de meeste mensen daarom niet dat ook de deurhor juist de cruciale factor kan zijn: om uw huis volledig pollen- en insectvrij te houden volstaan raamhorren alleen niet. Met een deurhor kunt u ook in de tuin of op het terras genieten van het zomerweer zonder insecten binnen te laten.
SunGo Zonwering & Montage beschikt over een enorm assortiment zonweringsproducten. Kijk rond op onze website en ontdek wat u kunt gebruikt in uw huis en tuin om uw leefsfeer nog aangenamer te maken.

Bij SunGo kunt u een op maat gemaakte deurhor aanschaffen. Of uw deur nou naar binnen of naar buiten draait, klein of groot is of links of rechts geschroefd is, we hebben een deurhor die bij uw deur past. Op uw verzoek kan uw nieuwe deurhor door ons professioneel gemonteerd worden.

Hebt u of iemand in uw gezin allergieën of wilt u graag insecten buiten de deur houden, neem dan contact op met SunGo voor een vrijblijvende offerte. Wij staan altijd voor u klaar, tevens voor reparatie en vervanging van onderdelen.