Daglicht in huis

Onze expertise maakt het voor u mogelijk om een adequate oplossing te vinden voor het optimaliseren van het daglicht in huis. Door een slimme keuze van onder andere zonwering kunt u de vruchten plukken van mooi daglicht in huis. Dit is één van de voordelen die u met een passende zonwering zult hebben. Hiernaast kunt u ook zorgen voor isolatie en design.

Ons assortiment biedt vele mogelijkheden. Rolluiken bieden complete privacy maar er zijn nog veel meer opties. Samen willen u helpen ontdekken wat u het beste kunt kiezen om daglicht in huis te brengen, privacy te waarborgen en isolatie te genereren.


 

Gedoseerd daglicht in huis brengen met rolgordijnen

SunGo heeft een zeer uitgebreide collectie rolgordijnen van hoogwaardige materialen, die een oplossing kunnen bieden voor vrijwel ieder raam. Ze zijn functioneel en u kunt kiezen uit vele dessins. Of uw voorkeur ligt bij klassiek of modern, wij zullen graag met u kijken naar een kleur een materiaal die in het verlengde ligt van uw persoonlijke stijl.

Onze raamdecoratie wordt dus volledig aangepast aan uw stijl. Wij willen u veel keuzemogelijkheden verschaffen. Zo kunt u ervoor kiezen om een optimale verduistering te creëren of voor contraire transparantie. Met rolgordijnen kunt u fraai gefilterd daglicht in huis brengen en het doseren naar uw eigen wensen.

Jaloezieën: een perfecte manier om daglicht in huis te reguleren

Jaloezieën zijn elegant en ook zeer praktisch. U kunt kiezen uit zowel de horizontale als verticale uitvoering van jaloezieën. Op een sfeervolle manier zult u met uw jaloezieën daglicht in huis kunnen brengen en het zicht naar buiten kunnen regelen, in verband met uw privacy.

In ons assortiment vindt u verschillende soorten lamellen van stof, aluminium en PVC. Deze kunnen worden geleverd in diverse lamelbreedtes. Controle over het daglicht in huis en de privacy is een van de sterkste kaarten van jaloezieën.

Daglicht in huis en SunGo

SunGo denkt altijd met plezier met u mee. Ieder mens heeft zonlicht nodig. Daglicht in huis zorgt voor een goede sfeer en een gezonde leefomgeving.

Neem gerust een kijkje op onze site en de beschrijvingen van onze producten, waar we trots op zijn.

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen voor verdere informatie. Ook kunt u vrijblijvend een offerte op maat aanvragen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik