Buitenjaloezieën


Buitenjaloezieën zijn lamellen die aan de buitenzijde van uw huis of kantoorpand worden gemonteerd en als uitstekende en duurzame zonwering dienen.

De buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn bijna hetzelfde als de jaloezieën die we binnen gebruiken. De buitenvariant is echter steviger en weerbestendiger. Het frame van de buitenjaloezieën wordt aan de gevel gemonteerd of worden opgenomen in de gevel. De lamellen zitten vast aan een bovenrail en, wanneer ze neergelaten zijn, in een onderrail. Ze bieden uitstekende zonwering maar ook kunt u de lichttoetreding doseren door de lamelstand. De kantelhoek kan zo afgesteld worden dat het zonlicht buiten blijft en er tegelijkertijd wel voldoende licht binnen wordt gelaten, zonder dat er een hinderlijke schittering ontstaat op bijvoorbeeld beeldschermen.

Keuzemogelijkheden

Buitenjaloezieën zijn er in veel verschillende maten en modellen, aangepast aan uw wensen.
De lamellen zijn er in Z-, C- of S-vorm en u kunt kiezen uit heel veel verschillende kleuren.
De jaloezieën kunnen manueel bediend worden maar u kunt ook kiezen voor gemak en comfort met elektrische bediening of volautomatische bediening, die reageert op actuele weersomstandigheden.

De voordelen van buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn niet alleen een prima keuze in zonwering, maar bieden ook warmtebescherming door terugkaatsing van hitte.
Hierdoor blijft het binnen lekker koel en kunt u besparen op airconditioningskosten.
Bovendien kunt u, door middel van de lamelstand, zelf regelen hoeveel licht u binnenlaat en zal de zon hierbij in de winter zorgen voor gratis energie.

De service van SunGo

Bij SunGo bent u voor dit product op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere buitenjaloezieën. Deze zijn niet alleen heel effectief, maar geven ook een strakke en afgewerkte gevel. Bovendien kunt u besparen op energiekosten, door de warmte in de zomer buiten te houden en in de winter binnen te laten, waardoor u ook een bijdrage levert aan een beter milieu.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met SunGo Zonwering & Montage. Onze service gaat heel ver. In overlegt wordt er voor een passende oplossing gekozen en hoeft u zich geen zorgen te maken om montage en onderhoud. Vraag vandaag nog, geheel vrijblijvend, een offerte op maat aan.