Acties van SunGo


SunGo is een klein zonweringsbedrijf. Wij hebben daarom geen blitse reclames of indrukwekkende showrooms. Wat we echter wel voor u hebben zijn een paar aantrekkelijke aanbiedingen, die ons gebrek aan een showroom meer dan goed maken. Ter gelegenheid van onze nieuwe site kunnen we u enkele van onze producten voor een lagere prijs aanbieden.

Estate Acties

Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Estate ST-1500 terrasschermen? Dit strak uitziende semi-cassettescherm is zowel betrouwbaar als betaalbaar. Met een breedte tot 550 cm en een maximale uitval van 300 cm zal deze zonwering zorgen voor een weelde van schaduw. Dit model is met zowel elektrische als handmatige besturing beschikbaar en is, mede door het aantrekkelijke prijskaartje gedurende de periode van de acties, een ideaal instapmodel.

Daarnaast hebben we ook Estate ST-2000 terrasschermen. Vergeleken met het ST-1500 model zijn deze terrasschermen een staffel hoger in duurzaamheid en design. Dit type terrasscherm is dusdanig ontworpen dat de constructie extra stevigheid ontleent aan een grotere voorlijst. Daarnaast heeft het dezelfde breedte en maximale uitval als het ST-1500 model (550 cm en 300 cm respectievelijk). De ST-2000 is verder standaard uitgerust met een Somfy motor en elektrische bediening. Dankzij de lage prijs en een robuust design is dit model een optimale aankoop. Pluk uw voordeel van onze tijdelijke acties!

Verano acties

We kunnen u verder ook de Verano V210 – Rhodos knikarmschermen aanbieden. Voor een hele scherpe prijs krijgt u een knikarmscherm geproduceerd uit geëxtrudeerd, hoogwaardig aluminium en geassembleerd met roestvrij stalen moeren en bouten. De V210 Rhodos gaat tot een lengte van 600 cm breed met een uitval van 200 cm. Het is daarmee dus een hoogwaardig, betrouwbaar en voordelig knikarmscherm.

Er zijn nog veel meer acties en aanbiedingen, te veel om op te noemen. We willen u daarom uitnodigen om onze acties en het gehele assortiment zelf te bekijken. Mocht u iets zien wat u interessant lijkt, aarzel dan niet.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de bovenstaande producten. Mocht uw behoefte bij een andere productgroep liggen, kijken we samen graag naar de oplossingen. Wij hebben altijd een actiemodel voor u beschikbaar, dat ver beneden de marktprijs ligt!

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan bij SunGo Zonwering & Montage.