Zonneschermen


Zonneschermen zijn er in allerlei soorten, zoals screens, uitvalschermen en markiezen, in vele maten en kleuren en van allerlei merken. SunGo Zonwering gaat voor sublieme kwaliteit, gecombineerd met een uitgebreid assortiment. Wij leveren dan ook zonneschermen van befaamde merken, zoals Verano en Estate. U kiest bij ons voor een onbezorgde beleving in uw eigen schaduw, een aangename bescherming tegen overdadig zonlicht of warmte, en voor gerieflijkheid. U kiest een zonnescherm dat past als een perfect op maat gemaakte handschoen bij u en uw tuin.

Ziet u het al voor u: met een druk op uw afstandsbediening staat uw zonnescherm op precies de goede stand. U neemt eronder plaats en geniet van een aangename warmte, zonder dat u last heeft van de felle zon.

Maakt u mijn zonnescherm op maat?

Voor welk scherm uit het uitgebreide assortiment van zonneschermen u ook kiest, u kiest een type zonnescherm dat net zo voortreffelijk past als uw handgemaakte sloffen. Ook de aanblik en afmeting, alles leveren wij aan u geheel op maat.

U heeft de keuze uit drie typen zonneschermen

Het standaard zonnescherm

Dit eerste type scherm is de meest basale van de zonneschermen. In opgerolde toestand ziet u bij deze schermen onder- en bovenaan de stof nog.

Het semi-cassettescherm

Het tweede type is het semi-cassettescherm. Dit soort zonneschermen toont alleen nog aan de onderkant de stof wanneer het scherm is opgerold.

Het cassettescherm

Het derde en laatste type is het cassettescherm. Cassette zonneschermen zijn de beste beschermers van de stof van het doek. Opgerold is de stof helemaal niet meer zichtbaar en daarmee volledig beschermd tegen invloeden van het weer en verontreiniging.
Als u het type heeft bepaald, maakt u vervolgens een keuze uit meer 10 soorten zonneschermen.

 

Kleuren

Uit de kleurstalen die wij voor u beschikbaar hebben, kiest u de doekkleur die het beste tot zijn recht komt bij uw interieur en de kleuren in uw tuin.

 

De service van SunGo

SunGo levert u topkwaliteit, maatwerk en schitterend afgewerkte zonneschermen. Een vrijblijvend aantrekkelijk geprijsde offerte vraagt u online aan. Wilt u meer informatie of vakkundig advies, dan kunt u onze vakkundige experts te allen tijde bereiken via onze contactpagina.

Dit is de service van SunGo.