Windschermen


Windschermen zijn in Nederland een onontbeerlijke aanvulling op de zonwering. Zeker in de kuststreken, waar de wind het met gemiddeld 20 km/h vaak lastig maakt om rustig in de tuin de krant of een boek te lezen. SunGo kan u het gehele assortiment van Verano windschermen leveren. Wanneer u dit wenst kan SunGo ze natuurlijk ook voor u installeren, zodat u met minimale inspanning, optimaal van uw tuin, terras of balkon kunt genieten.

Verano windschermen

Verano is al sinds 1990 actief, en is een begrip in zon- en windwerende producten, voor zowel de thuisgebruiker als voor professioneel gebruik. Zo hebben ze in 2012 nog de duizenden zonne- en windschermen mogen leveren die het hoogste gebouw van de EU tegen de elementen beschermen: de Londense wolkenkrabber The Shard. Verano windschermen beschermen hier de bezoekers op bijna 250 meter hoogte. Tegen de Nederlandse zijn ze dus ook prima opgewassen.

De producten van Verano worden allemaal in Nederland en België geproduceerd. Hierdoor kan SunGo snel hun producten van hoge kwaliteit leveren. Uiteraard sluiten de producten aan op de laatste trends, en innovatie speelt een belangrijke rol. Sleutelwoord bij Verano blijft echter het woord “comfort.”

Opties voor de windschermen

Windschermen laten de zon door, terwijl ze de wind tegenhouden, zodat u optimaal van het weer kunt genieten. In uw tuin, op uw terras, of op uw balkon. Om dit écht ten volste te kunnen moeten ze natuurlijk aansluiten bij de rest van uw inrichting. Verano biedt hierom twee verschillende modellen windschermen, met een groot scala aan opties. Daardoor kunt u helemaal zelf bepalen hoe het windscherm eruit komt te zien.

Zo kunt u de kleur van het frame zelf kiezen. Er zijn ook vele soorten glas (gehard, gelaagd en gekleurd), die in verschillende mate het zonlicht doorlaten. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende montage- en bedieningsvormen. Natuurlijk levert SunGo de windschermen tot op de millimeter op maat gemaakt.

Het Biaritz-model

Het Biaritz-model is een vast windscherm, en biedt alles wat u van een windscherm verwacht. Het is veilig, stevig, en u kunt ervoor kiezen om een deel ondoorzichtig te maken. Het is met verschillende montagevormen te leveren: in de grond verankerd, op de grond staand, of verrijdbaar met behulp van wieltjes.

Het Luderitz-model

Het Luderitz-model is een meer flexibel windscherm. Het bovenste deel van het windscherm is in- en uitschuifbaar. Met de hand, of met behulp van een elektrische motor. Deze functie is uniek voor windschermen in Nederland. Hij stelt u in staat om alsnog van dat koele briesje te genieten, door met één druk op de knop de wind te blokkeren zodra hij opsteekt.

Geheel vrijblijvende offerte bij SunGo

Bent u geïnteresseerd geraakt de Verano windschermen van SunGo? U kunt bij ons een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor levering en plaatsing ervan. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina op deze website.