Verano Rolluik RV 40

Niet veel mensen zijn ervan op de hoogte dat zonwering een erg belangrijke functie kan vervullen, zowel thuis als op kantoor. Overmatige inval van zonlicht kan namelijk veel problemen veroorzaken, zoals overbelichting en onnodige opwarming van een kamer of kantoor. Dit werkt irriterend, afleidend, demotiverend en kan bij sommige mensen zelfs leiden tot hevige hoofdpijn. Zonwering is zo belangrijk omdat het dit alles kan voorkomen. Het Verano Rolluik RV 40 is hier bijvoorbeeld heel erg goed in.

Het Verano Rolluik RV 40: Een nuttig en gebalanceerd rolluik

Het Verano Rolluik RV 40 is meer dan alleen maar een vorm van zonwering. Het is een compacte vorm van zonwering, die ondanks haar effectiviteit heel weinig ruimte in beslag neemt. Daarnaast kan het Verano Rolluik RV 40 ook nog werken ter isolatie van warmte, kou, vocht en geluid. Het kan ook uw privacy bevorderen door inkijk onmogelijk te maken. Ten slotte maakt een Verano Rolluik RV 40 het moeilijker voor inbrekers en vandalen om uw ruiten in te gooien.

Ondanks de enorme veelzijdigheid van het stevige Verano Rolluik RV 40, valt over de prijs niet te klagen. De karakteristieke eigenschap van het Verano Rolluik RV 40 is een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Het Verano Rolluik RV 40: Een zee aan keuze

Houd bij de keuze van uw rolluik ook rekening met de sfeer en uitstraling van uw huis. Bij Verano is dit erg gemakkelijk. U kunt voor het Verano Rolluik RV 40 namelijk kiezen uit maar liefst 15 lamelkleuren. Van stoer staalblauw tot stijlvol zwart en van klassiek bosgroen tot natuurlijk teak. Bovendien kunt u kleur en vorm van de omkasting zelf bepalen. Kies voor een ronde of een afgeschuinde kast.

Het Verano Rolluik RV 40: Groot bedieningsgemak

Steeds meer mensen kiezen voor elektrische bediening. Met een afstandbediening en tijdklok is het mogelijk uw rolluiken op afstand te openen en te sluiten. Ideaal! Om de veiligheid nóg meer te verhogen, kunt u kiezen voor een anti-optilbeveiliging. De lamellen schieten dan ‘op slot’ wanneer geprobeerd wordt het rolluik omhoog te tillen. Uiteraard kunt ook ook kiezen voor handbediening van uw rolluiken.

Er zijn dus ruim voldoende redenen om te kiezen voor het Verano Rolluik RV 40. Vraag vandaag nog een offerte aan.