Tuinmeubelen


Uw tuin is een verlengde van uw huis. U kunt er heerlijk van de natuur genieten. Tuinmeubelen zorgen ervoor dat u een plekje heeft om lekker buiten te kunnen zitten.

Opbergmeubelen voor in de tuin

Voor tuinieren heeft u heel wat spullen nodig. Waar bergt u deze benodigdheden op? Ook voor in de tuin zijn er opbergmeubelen verkrijgbaar. Er zijn bijvoorbeeld speciale kasten verkrijgbaar. Deze kasten zijn er in allerlei maten en materialen. Er zijn open en gesloten varianten verkrijgbaar. U kunt ook planken buiten aan de muur bevestigen, waar u uw spullen opbergt.

Tuinmeubelen: tafels, stoelen en banken

Aan een tuintafel, op tuinstoelen, kunt u ’s avonds lekker eten. Er zijn verschillende materialen, waarvan tafels en stoelen gemaakt worden: roestvrij staal, verschillende houtsoorten en kunststof. Sommige tafels en stoelen zijn zelfs van steen of beton. Er zijn ook picknicktafels verkrijgbaar. Deze tafels zijn meestal van hout vervaardigd. De banken maken deel uit van deze tuinmeubelen, omdat ze een geheel vormen met de tafel.

Voor uw kinderen zijn er ook speciale tafels en stoelen. Deze tuinmeubelen zijn uiteraard van kleiner formaat. Soms zijn ze zijn in vrolijke vormen geschilderd. Er zijn zandbak- en watertafels waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

U heeft de keuze uit een groot assortiment tuinmeubelen. Banken zonder rugleuning of banken met rugleuning. Er zijn ook houten banken die rondom uw boom lopen. Deze banken worden meestal op maat gemaakt.

Tuinmeubelen om te loungen

Er zijn verschillende tuinmeubelen, die u in staat stellen om te heerlijk te loungen. Om te zonnen of te loungen zijn er ligbedden verkrijgbaar. Er zijn ligbedden verkrijgbaar ook kunnen dienen als stoel. Het is eenvoudig van het één naar het andere te veranderen door aan een hendel of draaiknop te draaien.

In een hangmat zijn geschikt om fijn weg te kunnen dromen. Er zijn hangmatten die u aan beide kanten vastmaakt aan iets stevig, zoals een boom, schutting of muur. Sommige hangmatten zijn ook vrijstaand. U hoeft ze nergens aan vast te maken en kunt ze gemakkelijk verplaatsen.

Tuinmeubelen: jacuzzi

Een jacuzzi is voor velen het toppunt van luxe. In een jacuzzi kunt u heerlijk tot rust komen. Er zijn jacuzzi’s in verschillende maten. Er zijn verschillende opties verkrijgbaar zoals LED verlichting of een waterval.

 

SunGo: ook voor uw tuinmeubelen!

Bij SunGo hebben we tuinmeubelen van een hoge kwaliteit voor een lage prijs. Wij staan bekend om onze geweldige service. Kijk op onze website voor meer informatie. Of neem persoonlijk contact met ons op voor meer informatie en een geheel vrijblijvende offerte!