Jacuzzi


 

De jacuzzi is een symbool van luxe en weelde, geen enkel meubelstuk doet ons zo zeer denken aan de lifestyle van beroemde artiesten en glamoureuze Hollywood sterren. Gelukkig is de jacuzzi niet langer een privilege voorbehouden aan de rich and famous, bij SunGo kan ook de modale verdiener een bubbelbad aanschaffen.

De geschiedenis van de Jacuzzi

De jacuzzi is niet begonnen als een luxe bubbelbad voor de rijken, het heeft een veel nobeler en veel tragischer verleden. In 1943 leerde de Italiaans-Amerikaanse ingenieur Candido Jacuzzi dat zijn 15 maanden oude zoon Kenneth reumatoïde artritis had. Om de pijn van zijn zoon te verlichten, ontwikkelde Candido in 1948 een hydrotherapeutisch bad: de eerste jacuzzi.

In 1955 werd het bad, dat de naam “J-300” had gekregen, in de Verenigde Staten verkocht als hydrotherapeutisch hulpmiddel. Om commerciële redenen werd het al snel geadverteerd als hulpmiddel voor uitgeputte huisvrouwen. Pas toen het product door Hollywood sterren zoals Randolph Scott en Jayne Mansfield werd aangeprezen, kreeg de jacuzzi een reputatie als een luxeproduct voor de rijken.

Het nut van de Jacuzzi

Voor zover de geschiedenis van de Jacuzzi. Een actuelere vraag die we onszelf kunnen stellen is waarom het nodig is om een bubbelbad aan te schaffen. Daar kunnen meerdere goede redenen voor zijn. Allereerst is een warm bubbelbad uiteraard ontspannend. Na een lange dag werken is niets fijner dan genieten van een warm bubbelbad. U kunt de ervaring naar wens aanvullen met een vorm van aromatherapie. Daarnaast kan een Jacuzzi ook heel gezellig zijn, de grotere modellen kunt u gemakkelijk delen met vrienden of familie. Ten slotte kan een Jacuzzi in de warme zomermaanden voor verkoeling zorgen, en u in de koude wintermaanden juist weer warm houden.

Jacuzzi’s bij SunGo

Bij SunGo kunt u kiezen uit een ruime selectie Jacuzzi’s voor een aanvaardbare prijs. Daarnaast zullen wij uw nieuwe bubbelbad bij u thuis bezorgen en, op uw verzoek, professioneel laten monteren. Bovendien kunt u altijd op onze service rekenen als er iets mis mocht gaan met uw aankoop: wij zullen zorgen voor onderhoud, reparatie of vervanging.

Kortom, er zijn genoeg goede redenen om een Jacuzzi te kopen, en genoeg redenen om dit bij SunGo te doen. Wilt ook u genieten van de luxe van Hollywood, neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.