Deurhorren


Zet u ook lekker de deur open wanneer het buiten mooi weer wordt? Maar doet u deze weer gauw dicht als u last krijgt van vervelende insecten? Daar is een oplossing voor. Er zijn verschillende producten beschikbaar die insecten kunnen weren. Van kralengordijnen tot hordeuren, niet allemaal even mooi of effectief. Onze deurhorren zijn beide, zowel effectief als mooi. Onze deuren hebben allemaal een chique uitstraling die uw interieur zeker niet te kort zullen doen.

Unilux deurhorren

Onze deurhorren zijn van het merk Unilux, een merk van topkwaliteit. Er zijn van dit merk veel verschillende producten te verkrijgen. Wij bieden onder andere de klassieke openslaande horren aan, deze worden veelal gebruikt bij gewonde enkele deuren. Wij hebben ook horren die in een rolcassette oprollen. Dit creëert gebruikersgemak en neemt minder ruimte in. Rolhorren zijn vooral geschikt voor bredere deuren zoals openslaande deuren of een schui. Voor iedere deur hebben wij een mooie en passende oplossing.

Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn onderhoudsvriendelijk. De deurhorren zijn eenvoudig te reinigen met een natte doek.

Plissé vouw horren

Op dit moment zijn de Plissé deurhorren enorm populair. Deze deurhorren combineren de Japanse vouwwijzen met de Hollandse inventiviteit. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om te kunnen plisseren. De deuren rollen dus niet op, maar vouwen zich op. Door het gebruik van stabiliteitskoorden vouwt de deur niet dicht maar blijft deze staan in de gewenste positie. De koorden zijn eenvoudig in gebruik. Ook door kinderen zijn de Plissé hordeuren eenvoudig en veilig te hanteren.

De enige echte in elk gewenst formaat

Onze Unilux deurhorren zijn de enige echte originele Plissé horren uit Japan. Geen imitatie dus! Wij streven naar kwaliteit. Onze producten hebben een lange levensduur, mochten deze toch bepaalde defecten krijgen, repareren wij deze graag voor u! Dit is een onderdeel van onze service.

Wij leveren verschillende deurhorren van het merk Unilux, deze maken wij op maat. Daarom kunnen wij voor ieder type raam en iedere gewenste afmeting prachtige horren op maat monteren. Voor ieder budget hebben wij een passende oplossing. Vraag vandaag nog vrijblijvend professioneel advies aan een van onze medewerkers, wij staan u graag te woord. U kunt te allen tijd een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website.

Neem contact op met SunGo!